![]() |
|
||||
|
Merhaba,
adsl şifremle bu ay 22gb harcanmış oysa ki benimki 3gb limitliydi. şifreleri değiştim ama, kullananların yakalanma ihtimali nedir? ne yapmam lazım? eğer yakalanmayacaklarsa hiç uğraşmayacağım çünkü.
|
Alıntı:
Alıntı:
Bağlı bulunduğun Telekom'a öncelikle bir başvur. Gerekirse, dilekçe yazarak derdini anlat. Çünkü genelde sıradan bir memura sorarsan muhtemelen seni başından savmak için olumsuz konuşacaktır. Bilemiyorum hangi ildesin ama eğer mümkün olabiliyorsa daha merkezi, özellikle adsl ile ilgilenen birime ulaşmaya çalış. Gerekiyorsa oraya da bir dilekçe ver. Tekrar tekrar dilekçe diyorum çünkü laf ile halledemediğin yerde bürokrasi işin içine girecektir. |
|
||||
|
arkadaşım senin şifreni biri kullanamaz böle şey olmaz senin user ve şifren sadece o senin evindeki yanai adsl hizmeti aldıgın telefon numarandan baglanır. yanai başka telefonden senin şifreni kullanamaz.
ama şu var apartmanda otuyorsan ve birisi hattından kendine paralel hat cekti is eonu bilemem digher şekilde senin şifreni kims ekullanamaz
|
o işin şifreyle alakası yok ben mustakil evde oturuyorum kimsenin paralael hat çekip şifremle girme olasılığı yok.bir gecede 56 gb download yapımılış gösteriyor hemde bilgisayarım ve modemim kapalıyken...
tt ye söyledim ya şifren çalınmıştır yada virus vardır diyolar.Böyle birşey olabilir mi? hiç bir mantığı yok ama adamlar inanmıyor.üstelik bu sadece ikimize olmamış.daha birçok kişiyede olmuş git telekoma dilekçe ver şikayetini bildir... |
|
||||
|
Alıntı:
ADSL'e yeni abone olmuştu, fakat ilk gün kullanıcı adı ve şifresinde bir problem vardı. Bende kendi şifremi ona verdim ve hem ben hemde o aynı anda aynı kullanıcı adı ve şifre ile bağlandık. Bu arada ikimizde aynı santrale bağlıyız. 1 ay öncesinde ise, benzer olayı aynı ilin farklı santrallerinde olan makinalarda denediğimde ise uyarı sayfası çıktı ve girişi engelledi. Paralel hat konusunda birşey diyemem ama tek söyleyebileceğim o hatta bağlı olan telefon kullanıldığı anda adsl'in bağlantısı çok büyük olasılıkla kopacaktır. |
|
||||
|
konuyla ilgili cevabı ben vereyim. aynı portta olduğunuz zaman başka şifreler kullanabilirsiniz. modemin kapalı olduğu halde 56 gb dosya indirilmesi ise telekomda sorun olduğundan dolayı. 380 gb indirildiğinide gördüm 10 günde fakat bu imkansız. Yinede tedbiri elden bırakmadan bir dilekçe ile sorununuzu telekoma bildiriniz.
|
|
||||
|
Şifre çalındı bence, telekom büyük ihtimal sahip çıksaydınız diyecek o zaman...
| Stil | |
|
|