![]() |
|
||||
|
bir dilekceyle basvurun ama sakin faturayi odemeyi geciktirmeyin
o saatlerde hangi ip atanmis ve o ip hangi hat uzerinde tespit edip gerekeni yapiyorlar |
|
||||
|
1 geceden kasıt nedir bilmiyorum ama aynı telekomdan bahsediyorsak ve 512'lik ise bi gecede 56gb biraz fantastik bi rakam, bence çalınma değil ölçüm ile ilgili bir yanlışlıkta olabilir.
|
|
||||
|
bence sen telekomu dava et. bana yanlıs fatura kesıyorsunuz colugumun cocugumun rıskını sıze verdım sızın yuzunuzden magdur oldum.
eger sıfrenı baskası kullandıysa gene dava et telekom operatorlerı sıfremı baskalarına verdı dıye. eger bunları dava etmezsen gene dava et Napim telekoma kılım . sonunda kendı uydumu fırlatacam uzaya oradan ınternet dagıtımı yapacam. sitemin linkini sitenize verin size de ucretsiz baglantı. ![]()
|
iyide şifre çalınmış olsa ne olack yaaa...56gb dosyayı nereye indiriyo bi gecede...senin bağlantın en kral 512 olsa ne olur...2 ayda anca iner 56gb...boşversene sen...sorun tt.net ile ilgili başka bişi diil
|
|
||||
|
ben adsl kotama hiç bakmadım sınırsız başladım sınırsız bitireceksin.Zamanında 256 kullanıpta 3 gb sınırlı alanlara sasıyorum. 1 senedir kullanıyorum.25 ytl fazla verip sınırsız almıstım.Bir ay kafam aman kota gecti aman kota gecer.Şimdi ise millet paso 512 simdi bence kota ile ugrasacagınıza dilekce ile 256 / sınırsıza gecirin ne sorun ne problem ne kota hiç bişey yok.Tavsiyedir.
| Stil | |
|
|