![]() |
|
|
|||
|
Arkadaşlar bulunduğum bir ağda internete bağlanıyordum herşey normal.Fakat internet bağlantısı yavaşladığı için birşey yaptılar şuan sadece kendileri giriyorlar.Bizde ise durum ekteki verdiğim resimdeki gibi bir uyarı var, Sınırlı bağlantı diye üzerine geldğimizde sıkıntısı anlaşılıyor IP adresi alınamıyor.Sorun herhaldi ip adresi alamadığından kaynaklanıyor.
Şahsi düşüncem , Kendileri özel dns ile değiştirip o şekilde bağlandıkları ama nasıldır nedir bir fikrim yok.Bu sorun benim acayip derecede canımı sıkmakta.Bunalıma girdim diyebilirim ![]() Bu konuda yardımcı olacak çözüm üretecek arkadaş için hakkında hayırlı dualar edileceğinden benim meşhur +rep'imden faydalanacağından hiç şüphesi olmasın Teşekkürler.
|
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
|||
|
Alıntı:
Mantıklı geliyor, Doğru ip aralığını derken biraz açarmısn ? |
|
|||
|
Evet US Robotics. Bugün DHCP açktı otomatik ip ve ayarlamaları aldı.Ben not ettim yarın dhcp kapalı olsa bugünün manuel ip ile girsem sorunsuz çalışrmı?
Konu webdunyasi tarafından (2009-02-17 Saat 15:55 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/ag-network/112735-internet-baglantisi-sinirli.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Ağ Network [Arşiv] - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 2009-07-29 10:47 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|