ASP hakkında bir kaç soru..
Selamlar,
Arkadaşlar projem var okulda ve ASP derslerine girmedim çoğunluka :o O yüzden mantarlama durumum var :) Hoş bitti proje :P işte bonus falan olayı var birde o yüzden sizden bazı ricalarım olucak..
<%
dbdsn = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & Server.Mappath("anket.mdb") & ";"
Set db = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
db.Open dbdsn
Set rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
sqlDeyim = "SELECT * FROM [admin] Where [user] =" & "'" & Request.Form("user") & "' AND [pass] =" & "'" & Request.Form("pass") & "'"
rs.Open sqlDeyim, db, 3, 3
if rs.RecordCount>=1 then
Response.Write "Hoş geldiniz sayın Adminim :P"
else Response.Write "Kullanıcı adı veya şifre yanlış !!!"
end if
rs.Close
db.Close
%>
gördüğünüz gibi bir şifre doğrulama hedesi hödesi var burda.ben en basit şeyi yapamıyorum .şuan ve deliricam olay şu;
Response.Write "Hoş geldiniz sayın Adminim :P"
bunun altına yani doğru user ve pass ile giriş yaparsa kişi iki tane link olucak veya buton fark etmez.Linkde veya butonda "Anket Sonuçlarını Listele" altında ise "Anket Sonuçlarını Sil" olucak :)
Anket sonuçlarını listele olayını yaptım ve listele.asp adiyla ama abicim gel görkü asp kodunun içine html kodu koyamıyorum :D yani "Anket Sonuçlarını görüntüle" diyince listele.asp açılsın kısaca bu :D Anket Sonuçlarını Sil diyincede sil.asp açılsın.Yukarda çok saçma anlattım sanırım :)
|