Tekil Mesaj gösterimi
  #9 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-05-10, 23:26
muratozcirpici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
muratozcirpici muratozcirpici isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Gold Member

Tecrübe Puanı: 5
eTicaret: %100/1
muratozcirpici is an unknown quantity at this point

Alıntı:
silenceofdarkness´isimli üyeden Alıntı
anet olsun artık sedo maili yada başka bir sedo hakkında yazi gormek istemiyorum midemi bulandiriyor şerefsiz insanlar yüzünden burdan elli kere atilmiş kovulmuş hala buraya gelip utanmadan yazan milleti kandiran herkesi enayi yerine koyan sonra ABi denen adi insanlar yüzünden bıktım yemin ediyortum bıktım bilmem digerleri ne alamde bir soz wardir yozgatta memleketimde yüzsüzün ..üne kazık cakmışlar bu ses nerdn geliyor demiş daha ne diyim anlayana

bu milleti beni herkesi kandıran zati telinden bizzat arayim ailesinin hal ve hatırını sordum sorarim bir daha yapsin bir daha soracagim dinsizin hakkından imansiz gelir bazilarida abi ne iyi ettin haa bizi oynattin demeye devam etsinler saygilar
yapmayın böyle ya... bunu yapmanın kimseye yararı olamayacaktır. telefonda felan konuştuklarınızı duydum, yani hiç gereği yok. yapılmaması gereken şeyler. sende biliyorsun ki eline bi şe geçmeyecek. sadece olaylar büyüyecek arada sadece bi nefret bi kin olacak.

msn de de durumu anlattım sana. Erhan ın bunu yapmadı, ona bunu yaptırdılar. bütün foruma sedoyu öğretti. (belki ilk söyleyen elmasım olabilr ama öğreten oydu) ve herkes ondan yardım aldı herkes ondan öğrendi bence. ve şimdi bütün herkes arkasından konuştu bir şeyler yaptı. o da kimin ne olduğunu anlamak için böyle bir yöntem uyguladı. ama doğru ama yanlış orasını bilemem. sonuçta başarılı oldu. oyununa herkes düştü.

olayı daha fazla uzatmamanız dileğiyle...