Tekil Mesaj gösterimi
  #31 (permalink)   eTicaret 
Alt 2003-12-23, 01:26
zipNetwork zipNetwork isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
zipNetwork is an unknown quantity at this point

Ya oğuz yap görelim tribine girmme. biz yaptık yapıcağımızı internette megalomanlık yapma dönemlerini çoktan geçtik. 5 page rank yaptında adamlar neye göre değerlendirio bi fikrin warmı doğru meta tag wermiş fazla siteye linkini koydurtmuşsun. Hit getirme işini çözmüşsün ama site yapma işini henüz çözememişsin. site komple çalıntı. oguzkaganaslan diye bi domain olabilirmi ya... Benim bok atma gibi bi durumum yoktu. Yani siteyi ilk gördüğümdede bi siteye iyi hit sağlamış helal olsun demiştimde böbürlenmek kesinlikle yersiz. sertach.com u eskiler hatırlar. Sertach. com donemin en saglam hit saglayan sitelerindendi basit ve anlamsızdı biraz ama adam çekicek yine bişiler wardı. Aynı senin gibi ben kimim köşesi cart curt saçmalıklar wardı. Nooldu zamanla yalan oldu. Ben daha internette ismimi söylediğimi hatırlamam webmasterlık farklı bi olaydır sanal bi hizmet werirsin sanal kalmanı gerektirir. Biraz daha mütevazi olmanı öneririm. forum a yazı yazmayı bile düşünmüodum ama çöplük olarak nitelendirdiğim bu tarz siteler çok fazla arttı. Ve bu tarz bi sitenin sahibinin bu kadar mütevazi fakiri olması beni üzdü...
Eleştirlere kulak tıkamayıp. kendini geliştirmeni öneririm. Başarılar.

oguzkaganaslan.com whois
Record Created on 20-Apr-2002.

20 nisan 2002 de reg lenen bi siteye

www.OguzKaganAslan.com v2.1 © 1997-2003
gibi bişi yazmanıda kınıyorum.