Alıntı:
Hostsatis.Com´isimli üyeden Alıntı
Boyun uzun olunca bende çok manga çvş luğu yaptım en son Işık Koşener paşamızı karşıladık.
O Manga elbisesi deli ediyodu sıcaklarda erkenden hazırlanırdık paşa gelirdi. Rahat hazır ol, tüfek omza selam dur dikkat sağa bak merhaba asker sollllll nasılsınız soll sizlerde saolun tüfek omza esas duruş sağa dön tüfek omza uygun adım marş  2 saat hazırlan 5 dk bile sürmezdi.
He bide her pazartesi sabahı tugiyi karşılardık her cuma akşamıda bayrak töreni haftada 2 kere kesin giyinirdik.
|
Bilen nasıl biliyor...
Boyu uzun olanın şansı yok, Zaten benim esas yerim muhafız bölüğü değildi. Tabur komutanı meslek diye sordu, elektronik mühendisiyim dedim, sonra baktı boyun uzunmuş seni muhafız bölüğüne gönderilim dedi
benim zamanımda pazartesi, perşembe Tugiyi karşılardık. Bayrak töreni falan yoktu bizde
Bir gün yağmurlu havada bi paşa gelecekmiş onu karşılayacaz. Ortamda bir sürü albay yarbay vs var. tabi Tuğgeneral ben ve mangam da orada.
Ama ortamda sadece 2 kişi birbirine bağırıyor.
ilk bağıran Tuğgeneral "Bu mangayı neden yağmurda çıkarttınız, çabuk geri dönün karşılama marşılama istemiyorum"
E tabi 2. bağındanda sadece ben "Emredersiniz komutanım, Feyyyyyyyyynk Omza....."