Tekil Mesaj gösterimi
  #6 (permalink)   eTicaret 
Alt 2003-09-01, 20:50
riseofthemachines riseofthemachines isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 5
eTicaret: %0/0
riseofthemachines is an unknown quantity at this point

selam herkese,
hatırlayanlar bilirler tommy ve cj ajanı arasında olduğu varsayılan bir muhabbet dönmüştü.ama ben inanmıyorum.inanmama gelince onlarca sitemle cjden binlerce dolar kazandım.hiçbiri tam olarak hileli olmamakla beraber tam da doğru sayılmazdı.ama olay cjnin de işine geldği için ses çıkarmadıklarını düşünüyorum.yani ben x dolar kazanınca cjde en az o kadar kazanıyor.ama bu ay cj accountum iptal edildi.bunun da sebebi yazlıkta olmam ,sitelerimi ve ctrmi kontrol edememem ve parayı artık abartmam.kendimi sürekli 300-400 aralığında tutmam gerektiğini beynim söylüyordu,ama hırs ve tutku(vay be) sınırları nereye kadar zorlayabilirim diye düşündürüyordu.yani 3000-4000 dolar da kazanabilirmiyim diye beni zorluyordu.ve altın yumurlayan tavuğu kestim!ama en azından limiti öğrenmiş oldum.yine de cjyi çok seviyorum.yani elinizde account varsa kıymetini bilin.zokkie haklı olarak 500 dolar istemiş.bir ay önce biri gelip hesabıma 2500 dolar verse vermezdim.
cj çok babaydı ,tabi kullanmasını bilene.ferrari baba araba ama araba kullanamıyorsanız sıfır .cj de öyle kullanmasını bilirsen :))))

cj gibi bir sponsor bulma dileğiyle belki bir gün türkleri affeder.(6 ayda küstürürüz ya neyse :))) )ne yapalım genlerimizde var :))