hahauhauhea vallahi varya gülmekten yerlere yattımd esem yeridir

ben kötü söz kullanmışım öyle mi

şuraya kullandığım hakarete varan yazıları yazında herkesin içinde utanıp tüm türkiyedne özür diliyeyyim. daha önce de dediğim gibi bunu yazdıktan sonra böyle bişey yapacaklarını demiştim. dediğim gibi tüm ticket, mail kayıtları elimde mevcuttur. demişlerki Dilersen ücret karşılığında hizmet alabilir.ben bunu yazdım maden iade yapmıyorsunuz istediğim bi firmaya paramı yönlendirin onlardan hizmet alayım diye. ama bu sözüme geri dönüş yapılmadı. şimdi de böyle diyorlar.

sürekli ticketlerle döndüler ever ama hepsinin sonu aynı tamam efendim iadeniz yapılacak tamam hallediyoruz çekin paranızı aynen bu şekil. ama hiçbir zaman iademig eri alamadım.
burda bi tehdit varsa o da sizin yaptığınız tehdittir. gerekeni yapcam dedim forumalra yazacam bunu dedim iyi öleyse yaz da senin paranı onlar versin diyen siz değilmiydiniz. birazdan o mesajları yayınlarım burada hiç merak etmeyin.
saygılar kolay gelsin.
ha burada bunu yazdımda aklıma geldi

mesajlarımın sonuna bakın her zaman için böyle kötü hizmet vermelerine rağmen saygı çerçevesinde mesajlarımı sonlandırıyodum. ama sizde bunu anlama kabiliyeti nerde. hala iade yapmamak için bana iftira atıyorsunuz. yazıklar olsun. sonra da allaha nasıl hespa vereceksiniz diyorsunuz diğer eleştirenlere hadi burada da allahı koyun pazarlığa hadi beklenir sizden