2008-07-18, 18:21
|
|
Junior Member
|
|
Tecrübe Puanı: 0
|
|
Alıntı:
Malatya´isimli üyeden Alıntı
Bundan 10 sene öncesini bilenler, ilk efsannin dalnt olduğunu hatırlayacaklardır.Sonra dalnet kendini Türk kullanıcılara kapattı.(belki başka ülkelere de kapatmıştır, bilemiyorum, o zaman forumlar yoktu)Biz de (o zaman takıldığımız irc kanalı, 50 60 kişi vardık) sol a geçtik.Ve Süperonline dalnet'in de yardımıyla üm pastayı topladı.Sonra ne oldu , Süperonline'dan paket almayanları sunucusuna almadı.Sırf paket aldırmak için yaptığı bu hamle mynet'e yaradı.Sol bitti ve daha yeni açılan mynet pastayı topladı. Sonra web sitesine eleman çekmek isteyen mynet, irc programlarını yasaklayıp sitemden java ile girin dedi.
Bunları niye anlatıyorum, irc devdi, o tadı şu an hiçbir şeyden alamıyorum.O zaman da icq vardı, net conferans vardı, msn vardı...Ama irc yöneticilerinin bu saçma sapan stratejileri irc'yi öldürdü.Superonline belki 10 pakt satmıştır ve mynet'e de 1 milyon kişi girmiştir.Değdi mi? Değmedi.
Bu zamandan sonra conferans room javası ile sohbet için bile olsa irc yaşayamaz, irc öldü. 5 yıllık irc serverımı kapatalı 2 yıl olacak.Yazık.
|
Hey gidi eski günler
|