Tekil Mesaj gösterimi
  #44 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-06-05, 21:13
mathiaxbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mathiaxbars mathiaxbars isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
üseniyorum öyleyse yarın

Tecrübe Puanı: 6
eTicaret: %100/2
mathiaxbars has a spectacular aura aboutmathiaxbars has a spectacular aura about

Alıntı:
Ozcan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende demiştim ki Türkiye de o kadar çok cami olmamasına rağmen (size göre) o kadar az camiyi bile dolduracak insan yok. Ayasofya ile uğraşcağınıza mahallesinde köyünde bir sürü camisi olmayan yer var onlar için bağış toplayın yada başka bi iş yapın zaten konuyu açan arkadaşında forumunda dinle bağdaşmayan bir sürü konu var. Reklam kokan hareketler bunlar

@bilgi arkadaşımızda konuyu tersten okumuş sanırım ben para ile ilgili hiç bir şeyden bahsetmedim.

Yani para menzusuna girsem zaten bu konu hiç bitmez. Siz bir kiliseye dönüşmüş müzeden bahsediyorsunuz adamlar neredeyse mekke'nin içinde satış yapcak tepesine gökdelen dikicek. Mekke'nin etrafının gökdelenle dolmasımı daha önemli bir müzenin cami olmasımı. Araplar camileri yıkıp koca koca oteller dikiyor onlar için neden imza toplamıyosunuz.

Edit ... Alt bölüm eklendi...

Elhamdülillah biz de müslümanız 4 sene kuran kursuna gittik yeri geldiğinde ezan okuyup bizde müezzinlik yaptık.

Gerçek bir müslümanlık örneği sergilemek istiyenler yerine laf olsun diye gündem yaratmaya çalışanlara laf anlatmaya çalışma boş ver boşa kürek çekmek olur