arkadaşlar anlatmış zaten neden olduğunu. eğer ingilizce yoksa pro çeviri gibi programlarla çevirsen anlardın neden olduğunu.
kendi siteni kendin sürekli google ile ara be bir kaç gün sonra bak ne diyecek yine aynı sorunları verecek. Kısaca bende bunları çok daha önce denedim. kendi sitemi arayıp direk 10. sayfaya tıklıyordum ama bunları bir günde bilmem kaç kez yapıyordum. neler olup bittiğini nelerin indexlendiğini görme açısından bir gün baktım aynı olay ve ve adam açıkca seni robot program vs gibi görüyor ve hatta aynı şeyi ara sürekli 5. sayfaya tıkla bu kezde 5. sayfadan itibaren sana bu hatayı verecektir ama sadece sana ve bu şekilde davrananlara bunu verecektir.
Bende oldu dedim zaten ve bir gün sonra baktım sorun yok. Bu arada aramaları kestim tabii ( kendi sitemi )
Velhasılı kelam kardeşlerim bu bir hack vs değil buna herkes güler sadece google bu şekilde haksız kelime çıkartmalarını engellemeye çalışıyor okadar. Birazcık merak edip google yardımlarına webmaster yardımlarına bakan herkes bunları biliyor. Domain değiştirmeye vs de gerek yok bu yüzden.
Saygılar...
|