Alıntı:
WHMDestek´isimli üyeden Alıntı
Hosting sağlayıcı sizin istediğiniz her modülü kurmak zorunda değildir.
O bir paylaşımlı hosting hesabıdır.Diğer kullanıcıları etkileyecek değişiklikler yaptıramazsınız.
Kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak için vps veya sunucu almalısınız.
Keza ioncube sunucuya kurulmadan sadece domain üzerinden de çalışabilir.
|
Her modülü kurmak zorunda değildir yanıtına katılıyorum ancak hostçu IONCUBE kurmak zorunda değildir yanıtına KATILMIYORUM
belirttiğiniz gibi kişi kendi ftp hesabınada kendisi IONCUBE kurabilir ancak bu %99 gerçekleşmez çünki ftp ye yapılan IONCUBE kurulumu bir çok hosting firmasının disable yaptığı PHP fonksiyonlarının açık olmasını gerektirir.
Hiç bir firmayı kötülemiyorum ama artık hostingçiyim diyen firmalar serverda IONCUBE ve ZEND gibi loader ların tüm dünyada default olduğunu ve her servera kurulmak zorunda olduğunu artık kabullenmeliler kaldı ki IONCUBE kurmak hiçte zor birşey değil 1 dakika bile sürmüyor ve kurulduğu için serverdaki hesaplara zarar vermiyor/başka bir şeyi etkilemiyor.
VPS ye hayatım boyunca hiç ısınmadım ısınmıycamda ben VPS lerin hala tam oturmamış ve sürekli sorundan ibaret olan sistemler olduğu kanısındayım (tecrübelerime dayanarak)
her gün 1-2 müşteri bana VPS soruyor satmadım satmamda isterse trilyon kar bıraksın kesinlikle şu aşamada girmeyi planlamadığım bir iş VPS
isteyen arkadaşlar için firmamızın tüm serverlarında IONCUBE ve ZEND standart kuruludur benim gözümde IONCUBE süz server GD siz PHP siz serverdır.