Alıntı:
yagmayok´isimli üyeden Alıntı
devamını gene bekliyor olacağım. Teşekkür ederim...
Dikkat ettiğim bir nokta var bu arkadaş genelde koyu renkler (Siyah ve yakını) üzerine çalışmalar yapmış. Bana soracak olursanız bu tonlar pek tercih edilmiyor. Bir sitede tasarımda renklerin ne kadar önemli olduğu zaten tartışılmaz. Ama şahsi görüşüm kullanıcı bu tonları pek sevmiyor ! acaba ben yanlış mı düşünüyorum ?
|
Teşekkürler. Renk hakkında ki düşüncen aslında bi bakıma yanlış değil. Bu tasarımcı ve bu kalitede işler çıkaran diğer tasarımcılar için renkler dediğin şekilde bir anlam ifade etmiyor. Yani kırmızı göz alır , siyah çok iç karartıcı, gri bayıcı

Nedeni ise tasarımlarını 3 boyutlu yapmaları parlarmalar ışık efektleri dokular. 3 boyutlu düşündüğünüz zaman renkler ilk anlamını kaybeder. O yüzden renk konusunda her zaman cesur olmak gerektiğini düşünüyorum.
Alıntı:
...::LorD::...´isimli üyeden Alıntı
cakirx gene yaptın yapacağını ellerine sağlık çok güzel olmuş açıklamaların için de sağol. sakıncası yoksa bunları video olarak çekebilir misin? böylece elimizde arşiv olmuş olur.
siyah ve yakını çalışmaları ben tercih ediyorum çünkü renklide olduğu kadar detaya girmiyorsunuz kusurlar pek belli olmaz ve siyah ve tonlarının bir asilliği var gibi hissediyorum tabi tasarımlar şirketin veya sitenin amacını belirtecek şekilde renkten renge girerek hoş tasarımlar çıkar.
|
uygun bir zamanda videoya kaydedip konuya ekleyebilirim teşekkürler.