Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-05-08, 12:39
birumutmisali birumutmisali isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Junior Member

Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
birumutmisali is an unknown quantity at this point
Post POKERYUM BENİ DOLANDIRDI

ArkadaŞlar Merhaba Sİzİnle PaylaŞmak İstedİĞİm Bİr Konu Var En Azindan Ş...... İnsanlarin Yaptiklarini ÖĞrenİrsİnİz. Pokeryum.net Te Oyun Oyunuyordum Bİr An Sİstem Gİttİ O Ana Kadar 20 Ytl Yİ 150 Ytl YapmiŞtim Vİpe Gecİyİm Dedİm Gİrdİm Bİraz Oynadim YaklaŞik 30 Dk Felan Bakİye 3 5 Gİttİ Geldİ Sonra Anİden Sİstem Gİttİ MÜŞterİ Temsİlcİlerİnde Serdar Dİye Bİrİ İle KonuŞtum Bana Dedİ LÜtfen 10 Dk Sonra Gİrİn Dedİ Ben De Tamam Dedİm Neyse 10 Dk Sonra 5 Ytl Lİk Masaya GİrİŞ Yapmak İstedİm Gİremedİm Server Hatasi Dedİ Vİpte 1 Masada 2 KİŞİ Oyun Oynuyordu Bende Gİrdİm Bakİyem 150 Ytl 2 El GeÇtİ Adamin Bİrİ İle Oyun AÇtik İsmİ Orcunnnnnnnn Neyse 2 3 Oyun Pas GeÇtİk 2 Mİz Sonra El AÇildi Ortada 15 Ytl Vardi Ben 20 Ytl Yartirdim 999 Vardi 2 Kart Çektİm 9999 Yaptim ArkadaŞta 1 Çektİ Rest Çektİ Bende Ok Dedİm El İyİ Nasil Olsa Gİrdİ Oda Ortada 300 Ytl Bende 9999 Var Onda 1 Kart Çektİ 10101010 Çikti O An Hemen MÜŞterİ Temsİlcİsİne DÖndÜm MeŞkul Dene Dene MeŞkul Çaktim Davayi Oyundakİ Orcunnnnn MÜŞterİ Temsİlcİsİ Serdardan BaŞkasi DeĞİl Benİm Para Bİttİ DÜŞtÜm Oyunu İzlİyorum Bİr Andada MÜŞterİ Temsİlcİsİ Serdara BaĞlanmaya ÇaliŞiyorum Ama Adam Kafasini Kaldiramiyor Oyundan Zararlarini Topluyorlar Resmen Adamlarin Oyunu Bİttİ Bİzİm Serdar Aktİf Oldu Yardimda Benİm OlduĞumu GÖrdÜ Cevap Vermeden Oflİne Oldu ArkadaŞlar Pokerde Kazanabİlİrsİnİz Belkİ Ama Pokeryumda Bİraz Zor Kazanirsiniz Ben PaylaŞiyim Dedİm Taktİr Sİzİndİr Yİnede