Tekil Mesaj gösterimi
  #70 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-05-07, 21:52
cazador cazador isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Junior Member

Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
cazador is an unknown quantity at this point

Alıntı:
SargeT´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Joomlaxplorer bileşeni ile dosyalarınızı rahatlıkla düzeltebilirsiniz. Bileşeni kurduktan sonra admin panelde bileşenler listesinde adı çıkacaktır ona tıkladığınız zaman ftp sunucunuzun içinde bulunan tüm dosyalarınızı görebilirsiniz. Yapmanız gereken işlem dosyayı orda bulunan save butonuna basarak bilgisayara indirmek bilgisayarda gerekli düzeltmeleri yaptıktan sonra dosyayı kaydedin ve yine dosyayı indirdiğiniz bölümdeki upload ikonuna tıklayarak dosyayı tekrardan yükleyin. Bu zamana kadar joomlaxplorer bileşeni sorunsuz kullandım sizinde kullanmanız gerekli. Eğer halen çözemezseniz siteyi bildirin inceliyeyim.

İyi günler.
Alıntı:
ReL4X´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
@cazador eğer @SarGeT'in bahsettiği durumuda dene hala hata veriyorsa bileşeni panelden normal kaldır masaüstüne bileşenin kurulum dosyasının içini açıp dosyayı düzenleyip tekrar zipleyip panelden yükle. Bazı bileşenler web üzerinden düzenleme yaptırmıyor yada hosta eksik yüklemeden bu gibi durumlar olabiliyor.

sargeT, dediğini yaptım mesele çözüldü."önce masa üstüne indirip orada edit leyip sonra tekrar yüklemek" mesele benim bunu bilmeyeşim Joomlaxplorerın düzenle seçeneğini kullanmaya çalışmammış.

ilginize teşekkür ederim.