Tekil Mesaj gösterimi
  #2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-05-05, 03:39
thescq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
thescq thescq isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)

eTicaret: %0/0
Rep Puanı: 1
thescq is an unknown quantity at this point

kalpsiz çok klişe bir söz olacak ama ilk başta işin mantığını HTML den başlamanı öneriyorum. web tasarım oldukca geniş bir yelpazedir. belli başlı kendi için gruplandırmalar vardır ki tam manası ile web developer olmak için uzun bir zaman ve belli bir tecrübe sahibi olman gerekmektedir.

şimci ilk başta şu mantığı güt
1. html nedir nasıl yazılır araştırma yap ve kendi başına belli kalıpları çıkarmayı çalış.
2. web tasarımda en önemli olan şeylerden biriside zaten yazdığımız gibi tasarım/görsellik bunu zenginleştirmek için Photoshop gibi image editörlerden birini kullanmayı öğren önerim Photoshop olur.
3. Bunların yanında birde işin içinde tabiki olmazsa olmaz CSS / JavaScript / Ajax v.b. benzer site içerisinde kullanacağın öğeler hakkında bilgi topla örnek çalışmalar üzerine yoğunlaş.
4. gel gelelim şimdi database kullanarak proje geliştirmeye. piyasada şu anda en sık ASP ve PHP kullanılmaktadır. iki programlama dilinde kendi has artıları ve eksileri yer almaktadır. ilk başlangıç olarak ASP den başlamanı öneririm neden diye aklında bir soru geçerse direk olarak Linux ve C tabanlı bir dilden başlarsan bunun arkasında bulunan backroundları hakkında da ebeyce bilgi toplaman gerekecek ki profesyonelliğin temelini oluştur. Bunun yerine zaten eminim WinXP kullanıyorsundur hemen üstüne bir ISS kur ve kafanı başka konularla meşgul etmeden projelerine başla.

gecenin bu saatinde yazım hatalarım olduğu için özür dilerim 80 saat oldu nerdeyse proje yetiştirmeye çalışıyorum

sonrada benim gibi uykusuz gecelerinbaşlasın işi yap paranı alama kalitesiz şirketlerde enterasan tiplerle boğuş sonra otur ben niye polis olmadım da normal hayat yaşamıyorum diye pişman ol )

iyi çalışmalar.