Tekil Mesaj gösterimi
  #16 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-05-05, 01:01
hakanizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hakanizm hakanizm isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Gold Member

Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %0/0
hakanizm will become famous soon enough

Visual Basic Studio Team System 2008 kurdum. Vista sorununu da çözdüm. Asp.net + Ajax çok randımanlı çalışıyor Vista'da. Sql 2005 server da sorunsuz çalışıyor. Tek sorun hosting şirketim asp.net 3.5 desteklediğini yazıyordu ama desteklemiyorlarmış. Kontrol panellerinde sadece 1 ve 2.0 seçenekleri mevcut (datapacket.net 3.5 desteklemiyormuş)

Godaddy.com asp.net 3.5 destekliyor. Fakat onda da bir gariplik var. Datapacket.net de çalıştırdığım sql 2005 asp.net 2.0 uygulamamı Godaddy.com da çalıştırmaya çalıştığımda güvenlik uyarısı verdi. Birkaç denememden sonra da aşağıdaki hatayı verdi. Godaddy 3.5 destekliyor ama 3.5 için ben godaddy.com u tavsiye etmiyorum. 3.5 u kendi makinemde çözüp gelişmiş bir uygulama yaptıktan sonra hosting aramaya başlıycam.

--------------------
Server Application Unavailable
The web application you are attempting to access on this web server is currently unavailable. Please hit the "Refresh" button in your web browser to retry your request.

Administrator Note: An error message detailing the cause of this specific request failure can be found in the application event log of the web server. Please review this log entry to discover what caused this error to occur.
---------------------

http://www.asp.net/hosters
bu adreste asp.net host şirketleri yer alıyor. Asp.net in her sürümünde ilk hosting vermeye başlayan şirketlerden bir tanesi www.discountasp.net ama fiyatları ve özelliklerine göre pahalı..