Alıntı:
yagmayok´isimli üyeden Alıntı
Öncelikle bu hayatta ne yapmak istediğinize kara vericeksiniz.
Biz diyelim biz internet üzerinden birşeyler yapmak istiyoruz...
O zaman bol bol okuyacak, çalışacak, araştıracak ve ÜRETECEKSİN. Etrafını iyi gözlemleyeceksin, yenilikleri takip edebileceksin, yeni projeler ve fikirler üreteceksin. Php, Asp, Html vs... Konusunda kendini geliştereceksin...
Bunu ben size öğretemem. Öğretmeye çalışsam da sayfalar dolusu bilgi gerektirir.
yok Her Tıklamada 1YKR, Her Tıklamada 0,01$, Alt üyden 0,005$ dolar minimum ödeme 1$ bunlar için de sadece yapman gereken tıklamak ... Bunlar ile olacak iş değil... Hala kaçıncı yüzyılda yaşadığımızdan ve bu yüzyılda neler yapılması gerektiği konusunda haberiniz yok galiba...
Üret + çalış (emek harca) + yenilikçi ol ... = kazan (İşi Bilen)
Tıkla kazan = ??? Nereye kadar
|
Guzel anlatmissin .
Cok sukurler php htmlden biraz anliyorum . Anlamakta yetmiyor birazcik uretken yenilikci olucaksin. dedigin gibi,
Bos bos oturmakla da olmuyor..
Dedigim gibi ama suda bir gercek vardir. Eger bir yerden para gelecekse neden olmasin sen belki site yaparsin php asp html, vs..
Yaparsin reklam almak icin ugrasirsin veya adsenselerle neyse sonucta degisen birsey yok. Sen tiklattirirsin ziyaretcilere benimki ise zaten ek is ne gelirse Allah bereket versin.
Ama obur turlu kendi sahsine konusursan o ayri bir konu bilmem anlatabildim mi?
Bir de su var suan 21. yuzyil arti simdiki zaman da o kadar cok ads. Programlari var ki anlatamam.
Neyse eger sende aylik xxxx dolar civarinda para kazansan sende tiklardin ve tafsiye ederdin .. Bu isler nasip isi.
Simdi bunlar zevk meselesi tat alma meselesi. Kimisi Ispagi sever digeri hic sevmez bilmem anlata bildim mi?
Onemli degil dusunceni anlatman guzel birsey saygi duymak gerekir. Ben de duyarim, duyuyorumda.
Saygilarimla erdjan