Keşke sorunlar sadece visual studio kullanımı ile ilgili olsa.. daha karşına bir çok sorun çıkacak.. mesala benim yaşadığım sorun framework 3.5 için host bulamamak.. türkiyedeki çoğu host firması desteklemiyor..karç firmayla irtibata geçtim malesef diyorlar.. daha geçiş yapamadık bunların arasında ispro'da var yeni geçiş çalışmaları var (Büyük bir firma olarak örnek veriyorum).. visual studio 2008 kullanacaksan otomatik olarak netrramework 3.5 kuruyor daha sonra kaldırdığın zaman bütün açtığın yeni projeler framework 3.5 göre yapılandırılıyor.. webconfig dosyasında bunu görebilirsin.. yaptığın uygulamanın framework versiyonuna göre host bulman lazım.. Buda hostla ,yaptığın siteyi entegre ederken yaşayacağın bir çok sorunu oluşturuyor..
2 haftadır yerel bir host şirketi bulamadım.. gerçi sadece bir firma vardı oda aylık 9$ istiyordu.. verilen hosta göre çok para...
Asp net ile web projeleri geliştirirken çok sorunlar yaşayacağımız kesin.. sürekli yeni şeyler çıkacak bizde bu yeni şeylerin hostumuzda olması için firmayla bağlantıya geçip adaptosyonu bekleyeceğiz..Yada host değiştireceğiz.. aslında bazen düşünyorumda niye phpyi seçmedim..
|