Alıntı:
cazador´isimli üyeden Alıntı
selam
joomla konusunda çok yeniyim kurcalaya kurcalaya öğrenmeye çalışıyorum.
bir konuda sorum olacak
joomlayı önce localhost a kurdum bir iki ekleme yaptıktan sonra server a taşıdım.
ziyaretçi defteri bileşeninin türkçe ifadelerini değiştirmek istediğimde izin vermiyor.
bileşenler dosyasındaki hiç bir değişikliğe izin vermiyor .com_joomlaxplorer_1.6.1.tar diye birşeyde kurdum gerekli izinleri veriyor diye ama yine başaramadım.
server a cute FTP ile bağlanıp companent dosyasında ziyaretçi def. bileşenini 777 yapayım dedim o nuda kabul etmedi
"Request denied.Verify that the file or folder exists and that you have the necessary permissions on the server to perform the requested operation"
mesajı verdi.
joomla 1.015 versiyonu kullanıyorum.safe mod kapalı
sonuç olarak bu bileşenlere nasıl müdahale edilir?
cevap için şimdiden teşekkürler.
|
Joomlaxplorer bileşeni ile dosyalarınızı rahatlıkla düzeltebilirsiniz. Bileşeni kurduktan sonra admin panelde bileşenler listesinde adı çıkacaktır ona tıkladığınız zaman ftp sunucunuzun içinde bulunan tüm dosyalarınızı görebilirsiniz. Yapmanız gereken işlem dosyayı orda bulunan save butonuna basarak bilgisayara indirmek bilgisayarda gerekli düzeltmeleri yaptıktan sonra dosyayı kaydedin ve yine dosyayı indirdiğiniz bölümdeki upload ikonuna tıklayarak dosyayı tekrardan yükleyin. Bu zamana kadar joomlaxplorer bileşeni sorunsuz kullandım sizinde kullanmanız gerekli. Eğer halen çözemezseniz siteyi bildirin inceliyeyim.
İyi günler.