Tekil Mesaj gösterimi
  #10 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-03-22, 13:57
KerneL32 KerneL32 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Gold Member

Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %0/0
KerneL32 is on a distinguished road

Alıntı:
yoktur´isimli üyeden Alıntı
Geçen gün biri geldi söledi.abi bu siteyi indirelim mi dedi de.
Ben oradan biliyorum.
senin pc ye trojan atmışlar sanırım.sen güzel bir format at yada iyibir temizlik yap antivirüs ile
her sitenin bir admin paneli vardir ve her sitenin admin paneli acik demek degildir.

muziklerim.com 'u ben yaptim www.muziklerim.com/muzad.asp bir acik degildir. sifreyi bilmeden asp nin kralida olsan giremezsin. Girebilecek varsa girsin. Sen sifreyi bilip acik diyorsun. Bu acik degildir. Resmen bir evin anahtarini sokakta bulup bu ev benim demektir. Birisi evinin anahtarini kaybetti diye bulan kisi evin sahibi mi oluyor ?

diger bir konu ise bu olayi yapan kisilerin ne olduklari. Kalkipta java ile pc 'ye exe atip calistirmak hackerlik degildir. Adam kalkip "biz büyük hackeriz küçük işler yapmayız" diyor. Adam o kadar kendine guveniyor ki hic bir sekilde bulunmayacagini kimsenin kendini bulamayacagini zannediyor. Ama 10 dk da adresini cep telefonunu bulundugu sehri buldum. Muziklerim.com 'un sahibine verdim. Adam kalkip ben degilim filan falan ayagi yapti. Iste bunlar buyuk hackerler bunlar buyuk insanlar. Bunlar eli opulesi insanlar. Bunlar el usstunde tutulmasi gereken insanlar. Bunlar karaktersiz insanlar ...