1.Javada olabilir sölediğin diğer dillerde her dilin kendine özgü güzellikleri kolaylıkları vardır ve herkesin bir dile yatkınlıgı vardır misal genelinde visual basic bilen adama delphi iyi desen beyenmez ama delphi bilen birinede visual basic dersen oda onu beyenmez.Kullanım alışkanlığı ve her dilin verdiği nimetler yazılım seçiminde etkilidir.Ayrıca her işletim sistemi için program yazılmaz yazılır ama şöle olur genelde tek işletim sistemi için yazılır yani yaygın olan windows için ama adamın canı ister ben linux versiyonuda cıkarcam derse o zaman oturcak bastan yazcak misal delphi dediğin yazılım dili ile yazdıgın programlar xp de çalışır bide delphinin kylix surumu vardır onda yazarsanda linuxta çalışır gibi...
2.Bu yazdıgın ozelliği ben kendimden ornek verim daha cok hız faktoru ıcın kullanırım yanı yapcagım program en kalite pc dede calıscak sorunsuz en dandık bılgısayardada verımlı calısacak bunada dikkat etmek için yazdıgın kodlama onemlıdır ayrıca kullandıgın nesnelerde onemlıdır yazılımı kastırmıcak sade gorunumden guzel goruntu cıkarmasını bılceksın.Yoksa nerde gorsel bısı programa koyım dersen her bılgısayarda yazılımdan tam verım alınamaz.
3.Bellekle ben ilgilenmiyorum o bilgisayarın işi ama sen yazılımlada sana hard discede her ayırtırsın istersen ramdede yer ayırtırsın istedigini yaparsın sana kalmıs.örnek mssql serverı bılgısayara kurdun mu kendıne ozel hard dısc alanı olusturması gıbı.
4.java cok cok kuvvetlı bır dıl hem web hem masaustunun gorevını gorebılır ama her dılın bı yere kadar esneklıgı vardır esneklıgın bıttıgı yerde kendını parcalayıp kasmak yerıne yapcagın yada yaptıgın ıslerın alanı ne ıse o dılle yogunlasmak ve hızlı sorunsuz ıslemını yapmak daha kolaydır.
|