Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-04-15, 10:34
mydeli025 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mydeli025 mydeli025 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Member

Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %100/1
mydeli025 is an unknown quantity at this point

kardeşim benimde sana fikrim bunları otur kendin öğren internette o kadar kaynak var iken..

olaya söyle yaklaşalım.. Ben 4 senede

yukarda yazdığın işlerin hepsini öğrendim ve öğrenirkende kazandım kazanmayada devam ediyorum..

Sana söyle anlatayım bu kurslar değil ben sadece bilgisayar diploması için gittiğim okuldaki bilgisayar öğrenmeninden daha iyi bilgisayar bilmekle değil üniversitedeki hocamızın bilgisayarını eline veririm.. Bunu övmek için demiyorum durumun vaziyetini anlaman için.

Ben 4 sene elektronik okudum ama 1 senelik elektronikçde çalışmıs cocuk kadar bilemem. Ben 4 sene bilgisayar okumus kişiden daha fazla bilgi bildiğimi iddaa ediyorum bunuda cok kez kanıtladım.

Bu yüzden son olarak ben sua avusturyadayım ve almanca kursu alıyorum.
300 saatlik kursun 150 saati bitmiş durumda ve ben sadece daha gittim diyebiliyorum gelemiyorum daha ve bu 150 saate öğrendiğim almanca ile ben bilgisayarı dahi kullanamıyorum ezbere kullanıyorum..

Diyeceğim sana şu ki gezenmi daha cok bilir okuyan mı daha cok bilir teorisinde ben görenin daha çok bildiğini düşünüyorum. Görerek öğrenmek ile 100 saate gunluk 2 saatlik bir ders diliminde birşey öğrenemeyceksin..Öğrensen okulda ingilizce suan super yakut bilgisayar kullanımın süper olurdu.. Bu yüzden istek ile kendin öğren derim..