Tekil Mesaj gösterimi
  #6 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-03-28, 14:14
AydinOZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
AydinOZD AydinOZD isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
AydinOZD is an unknown quantity at this point

deeper a katılıyorum ve +lar eklemek istiyorum okuyunca canın sıkılabilir ama kendine bişeyler çıkarırsın inşallah

öncelikle wp kursaydın daha profesyonel görünürdü hiç olmazsa admin panelinden rahatlıkla yapardın email adresine [at] yapmışsın altında mailto:falanfilan@adresin.com yazıyor [at] niye yazdın ki email botlarından saklanmak içinmi internetten sağdan soldan toplama şeylerle site oluşturmuşsun kodlama biliyormuş havası yaratmışsın access php asp.net sql visual studio kullanıyormuşsun gibi onunla alakalı bi resimi bulup koymuşsun bütün sayfaların .html iletişim asp mail form olduğu için nereden aldıysan tabi hangisini photoshop da yaptın grafiklerin teknik servis artık diye başlayan o büyük gif i teknikservis.net miydi biyerde görmüştüm başka sitelerden giflerdi hazır css ler templateler kullanabilirsin kimsede bişe demez ama web sitesi tasarımı linki koyan bi web sitesinin önce kendi websitesine bakması gerek firmaymışsın gibi hakkımızda yazında yazanlarda komik ne bilim arkadaşım kusura bakma ama bunlar senin gerçeklerin bizi değil kendi kendini kandırırsın o sitede iş yapmaz otur kodlama ögren güzel şeyler çıkarmaya çalış sağı solu çarpık site yap buradaki herkes yardım eder takıldığın yerde yavaş yavaş çok şey ögrenirsin

ben hiç bişeyini beyenmedim bişey yok çünkü ortada

çok ağır bi eleştiri veya karalama olarak bakarsın sen şimdi nasıl görmek bakmak istiyorsan bu benim düşüncem burasıda bir forum siteni görüşlerimize açmışsın

benim görüşlerimde bu...

php bölümünde görüşmek üzere