Tekil Mesaj gösterimi
  #23 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-03-23, 03:43
exedat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
exedat exedat isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
exedat is an unknown quantity at this point

Alıntı:
navarro´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Link çöplüğü siteler ile değişim yapılınca cezalandırılma kısmına katılıyorum. Link değişimi yaparken çok dikkat etmek gerekli karşıdaki sitedeki link çıkış oranına.

Ama aynı içerikten dışındaki sitelerden link aldığınız zaman herhangi bir cezalandırma söz konusu olamaz. Bir site sizin farklı konudaki sitenizi beğenmiştir link verir bunu google cezalandıramaz çünkü birçok site devlet kurumlarına yahut insani derneklere link veriyor neticede onlarıda cezalandırmak zorunda kalır.
onu derken snn dediğin olayı düşünmüştüm navarro google bunuda içerik analizi sayesinde hallediyor.link eklediğiniz zaman etrafındaki içerikte önemli.konuyla alakalı olup olmadığını burdan anlıyor.mesela gov edu bunlar kalkıpta oyun,eğlence ve bunun benzeri sitelere link vermez.beğenme kısmına gelince google senin düşüncende olamaz eğer öyle olsaydı bir nakliyat sitesinde oyun sitenin linkini görünce adam beyenmiş siteyi linki eklemiş der prsini artırırdı oyun sitesinin bu yüzden olmaz diyorum.

bu arada benim sitelerimin PR değerinde bir değişiklik yok.Hepsi yabancı sadece 1 tane tr sitem var.

Konu exedat tarafından (2008-03-23 Saat 03:47 ) değiştirilmiştir..