Tekil Mesaj gösterimi
  #14 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-03-16, 12:43
ReL4X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ReL4X ReL4X isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 2
eTicaret: %67/1
ReL4X is on a distinguished road

Önclikle mjturkiye.net'in faviconu da site üzerine gerçekten yakışmış onu belirtmek istedim!

Alıntı:
Tekliflerimden hiç birisini kabul etmemesi ve iyi niyetli gayretlerimin istediğim cevaplarla karşılaşmaması sonucu orada bahsettiğim uyarı ve site adı ekleme olayını yapmadım. Kaldı ki, buna kimse kimseyi zorlayamazdı.
Hayır bunu yaptınız. Hatta bu mailleri okuduktan sonra yaptınız. (Bunu 2 şekilde kanıtlayabilirim ama gerek duymuyorum...)

Alıntı:
Tüm bunların nedeni, relax arkadaşın bizim zaten bir hedefimiz yok. Demesinden kaynaklanıyor diyebilirim, düşündüm ki, zaten bir hedefi olmayan bir sitenin klonunu yapıp daha fazla işe yarıyor olmasından kimse rahatsızlık duymazdı.
Bizim hedefimiz yok kelimesini cımbızla almak kolay. Birde tüm metne bakalım...

Alıntı:
Created: 2008-02-04
Expires: 2009-02-04

sadece 1buçuk ayda düşündüğümden daha fazla ilgi gördü ve bu bana daha da cesaret verdi.
2 aya kadar hitiniz 1000 kadar olacak. Bu içerikle beklenilebilecek bir sonuç. Sanırım 5 yıllık tecrubenizde bunu öngörücek kadar yol almamışsınız.

Alıntı:
gereğinden fazla iddialı konuşmuşsun. "bence" sadece domain adın alanının lideri konumda.
Peki o zaman neden alanının lideri olmayan basit bir siteyi birebir yapmayı denediniz? Bakın yolunuz da açık, neden yakamı bırakmıyorsunuz kardeşim o zaman?

Alıntı:
ülker vermezse albeni ismini siz yaptığınız bu işi bırakmazdınız. "-Napalım satmadı ülker" diyip çikolata sektöründen çekilmek yerine, insanların 2 ürün arasındaki görünüş farkını ayırt edebilir hale getirip piyasaya sürerdiniz.
Tekrar mail resmimize bakalım. Bu konuda ne demişim acaba?

Alıntı:
sitemin altında yazdığı gibi Joomla kullanıyorum. Herkes rahatça kullanabilir.
sitemin altında yazdığı gibi sargas kullanıyorum. Herkes JoomlArt.com dan alabilir.
Evet birkaç tane daha domain alıp aynısını yapabilirsiniz. Bundan ben mi zararlı çıkarım siz mi zararlı çıkarsınız. Onun cevabını duble contentten sandboxa düşünce anlarız. (Hımm... 5 yıllık tecrube bu olsa gerek...)

Alıntı:
Bu işe benden önce başlamış olmanız bu 2 ürünün bir arada kullanımını tekeliniz altına alabilirsiniz anlamına gelmez. Kaldı ki, Photoshop dersleri ile ilgili bir site açıcaksanız. Tabiki diğer bir çok sitenin yaptığı gibi Photoshop ve ders kelimesini domaininizde kullanabilirsiniz, bundan daha doğalı ve mantıklısı yoktur sanırsam.
Gözünü sevdiğimin maili herşeye de cevap veriyor!

Alıntı:
Wolerine tabiki arkadaşım. Buraya gelip sitemi tanıtmak istemiş bunda art niyet hissedenler de olabilir, site klon diye bu adamların herşeyi uydurmadır diye bi zihniyetle yaklaşıyorsunuz, yaklaşın. Ama gerçek bu değildir. Bakmakla görmek arasında fark vardır. Siz nasıl görmek isterseniz öyle görün, bakıldığında gerçek sizin sandığınızdan farklıdır.Kaldı ki, Wolerine buranın çok eski üyelerindendir, yeni bir üyelikle gelip sitemi ben tanıtmış olsam belki art niyet hissetmen beni üzmezdi.
Hımm şu linke bakarsak art niyet hissetmem sizi üzmez heralde... (Bu arada malesef o konunun düzenlenmemiş halini de gördüm.)

Alıntı:
Kpss de başarılar dilerim.
Teşekkürler.

Alıntı:
Bağnaz kişiler hariç, her türlü eleştiriye açığım. Kıyaslanıcaksa kıyaslansın.
Eleştiriye gerçekten açık biriyseniz bu yazdıklarım size iyi bir ders olur.

Ben kindar biri değilim. Beni bir düşmanınız olarak görmeyin yada benden size zarar verecek birşey beklemeyin. İstediğiniz gibi site yapmakta özgürsünüz. Zaten ciddi bir kızgınlığım olsaydı, buraya konu olarak sizden önce ben açar tepkimi ifade ederdim. Ama tutupta böyle bir konu açtırırsanız, cevap vermek en doğal hakkım olur ki zaten muhtemelen böyle bir cevabı da bekliyordunuz.