Tekil Mesaj gösterimi
  #201 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-03-15, 00:14
Angelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Angelo Angelo isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Moderator

Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 8
iTrader: %100/4
Angelo is a jewel in the roughAngelo is a jewel in the roughAngelo is a jewel in the roughAngelo is a jewel in the rough

Teşekkürler arkadaşlar. Bugün Iyinet ayın üyesi hediyesi adresime geldi. Daha önce ipod nano bakmamıştım hiç canlı olarak, oldukça ince ve şık bir tasarıma sahip. Gerçekten Apple tasarım anlamında çok başarılı. Kullananlar zaten biliyordur, ben çok Apple ürünü kullanmadığım için yeni tecrübe ettim.

Aşağıya gelen paket ve içeriğine dair bir kaç resim ekledim. Resim kaliteleri biraz kötü, idare edin Birinci resimde görülen mayo ve diğer resimlerdeki el/kol bana aittir. Adres hayran saldırılarına karşı blur edildi

Gelecek hafta doğum günüm olduğu için aslında çifte hediye gibi oldu bana. İçeriğinden çok buna layık görülmek gerçekten çok güzel bir duygu. Layık gören tüm arkadaşlara ve tabi ki iyinet'e teşekkür ediyorum. Sanırım 3-4 sene gibi bir zaman oldu buraya üye olalı ve bu kadar zamandır sıklıkla ziyaret ettiğim tek site. Arada sırada aramızda ayrı görüşler olsa da, hepimiz bir aile gibi olduk burada ve hepimizin amacı birbirimize yardım ederek bilgi ve tecrübemizi arttırmak. Bu amaçta bize katkı sağlayan herkese teşekkür ederim ve bizim nacizane birşeyler katabildiğimiz birileri olduysa da mutlu olurum.

Geçen ay ve bu ayda aday gösterilen diğer tüm arkadaşlar da bu ödüle gerçekten layık olan arkadaşlardı, gelenekselleşecek bu ünvana hepinizin sırayla ulaşıp, bu duyguyu yaşamanızı dilerim.
Angehängte Grafiken
Dosya tipi: jpg iyinet.jpg (33,6 KB (Kilobyte), 146x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg iyinet3.jpg (28,7 KB (Kilobyte), 145x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg iyinet4.jpg (31,4 KB (Kilobyte), 142x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg iyinet5.jpg (35,6 KB (Kilobyte), 141x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg iyinet2.jpg (31,6 KB (Kilobyte), 141x kez indirilmiştir)

Konu Angelo tarafından (2008-03-15 Saat 00:28 ) değiştirilmiştir..