Teşekkürler arkadaşlar. Bugün Iyinet ayın üyesi hediyesi adresime geldi. Daha önce ipod nano bakmamıştım hiç canlı olarak, oldukça ince ve şık bir tasarıma sahip. Gerçekten Apple tasarım anlamında çok başarılı. Kullananlar zaten biliyordur, ben çok Apple ürünü kullanmadığım için yeni tecrübe ettim.
Aşağıya gelen paket ve içeriğine dair bir kaç resim ekledim. Resim kaliteleri biraz kötü, idare edin

Birinci resimde görülen mayo ve diğer resimlerdeki el/kol bana aittir. Adres hayran saldırılarına karşı blur edildi
Gelecek hafta doğum günüm olduğu için aslında çifte hediye gibi oldu bana. İçeriğinden çok buna layık görülmek gerçekten çok güzel bir duygu. Layık gören tüm arkadaşlara ve tabi ki iyinet'e teşekkür ediyorum. Sanırım 3-4 sene gibi bir zaman oldu buraya üye olalı ve bu kadar zamandır sıklıkla ziyaret ettiğim tek site. Arada sırada aramızda ayrı görüşler olsa da, hepimiz bir aile gibi olduk burada ve hepimizin amacı birbirimize yardım ederek bilgi ve tecrübemizi arttırmak. Bu amaçta bize katkı sağlayan herkese teşekkür ederim ve bizim nacizane birşeyler katabildiğimiz birileri olduysa da mutlu olurum.
Geçen ay ve bu ayda aday gösterilen diğer tüm arkadaşlar da bu ödüle gerçekten layık olan arkadaşlardı, gelenekselleşecek bu ünvana hepinizin sırayla ulaşıp, bu duyguyu yaşamanızı dilerim.