Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-02-16, 16:21
Suskun-TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Suskun-TR Suskun-TR isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Junior Member

Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
Suskun-TR is an unknown quantity at this point
Arrow Profilde Kayan Yazı - Mod - Manuel [ Yeni Bir Mod ]

Profilde Kayan Yazı [ Forumumuza Hos Geldiniz İyi Eğlenceler - İyi Paylasimlar ] Şeklinde Bir Yazı ( Tabi Yazıyı Değişebilirsiniz )

Görünüm

Resimdeki Hos Geldiniz Yazısı Kayıyor.!

Mod Bilgileri

Yazan : Webmaster By Suskun
Açıklama : Profilde Avatarın Altında [ Forumumuza Hos Geldiniz İyi Eğlenceler - İyi Paylasimlar ] Diye Yazan Bir Yazı Yazıyı Değişebilirsiniz İster Manulde İster Modu Kurcalayarak
Download: http://rapidshare.com/files/86989671...uskun.zip.html
Mod Uyumu: 1.1.4

Manuel ANLATIM

Temamızda Display.Template.php Dosyasını Aç

Bul
Kod:
// Show the member's gender icon?
Üstüne Ekle
Kod:
//Profilde Kayan Yazı Webmaster By Suskun - Suskun@Centrum.Cz if(!($settings['webmaster_suskun']))
			{ 

echo '<p></p>
<marquee width="92" style="font-size: 12pt; font-family: Courier New (monospace); font-weight: bold; color: #FFFF00" bgcolor="#0000FF">Forumumuza Hos Geldiniz İyi Eğlenceler - İyi Paylasimlar</marquee><br>
';
		}
Forumumuza Hos Geldiniz İyi Eğlenceler - İyi Paylasimlar Yazan Yeri İstediğiniz Şekilde Değişebilirsiniz Modu Direk Kurdumu Forumumuza Hos Geldiniz İyi Eğlenceler - İyi Paylasimlar Yazar.

Bilmiyorum İşinize Yararmı Arkadaşlar Kendi Forumuma Böle Bir Şey Yapmak İstedim Ve Moda Cevirdim Okadarda Önemli Bişi Değil Mod Sahibi Benim [ Suskun ] Sorunlarınızı Ve Görüşlerinizi Bekliyorum .. Şimdiden Teşekkürler Arkadaşlar.