Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-02-09, 00:30
SargeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SargeT SargeT isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
BadBaht

Blog Entries: 1
Teşekkür: 4
Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/8
SargeT has a spectacular aura aboutSargeT has a spectacular aura about

Alıntı:
ufukefe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle hizmetiniz için teşekkürler. ilk soru benden. genel bir soru olacak ama.
ben otomobil üzerine bir site hazırlıyorum ve wordpress düşünüyorum. joomla yı hiç bilmiyorum. ama joomla ile daha esnek siteler yapılabileceği söyleniyor. sizin tavsiyelerinizi alabilir miyim?
konuyu kısaca şöyle özetleyebiliriz, Wordperss in kuruluşu ve amacı bellidir. wordpres bir blog sistemidir. Hızlıdır heleki son sürümlerinde bildiğim kadarıyla ajax iyice oturtulmuş durumdadırki konu açarken fazla zorlanmazsınız. Kategori oluştururkende aynen öyle. Ama gel gelelimki jooomla bir CMS Content Managament System yani içerik yönetim sistemidir, ve hayallerinize bile gelmeyecek siteler oluşturabilirsiniz. Joomlada bir sınır yokturdur tamamiyle sizin hayal gücünüze kalmıştır. Hali hazırda 2 bin üzerinde bileşen modül ve mambot u vardır ve günden güne büyümektedir. Şuan için ilk etapta otomobil sitesinde sadece tanıtım amaçlı birşey düşünebilirsiniz ama ilerleyen zamanlarda bi oto ilan veya oto satış üzerine site istediğinizde wordpres bu ihtiyacınızı karşılamaz ama joomla da bi bileşen kurulumu ile aynı site üzerinden oto ilan siteside yapabilirsiniz. Gelişmiş üye yönetim sistemi vardır sitenizde kurulu bileşenleri bu üyelik sistemiyle birleştirebilirsiniz. Sitenize yazılan yorumları kullanıcı panelinden görüntülüyebilir veya siteye içerik eklerse bunuda kendi panelinden takip edebilir. Yani diyeceğim şudurki ileriye dönük birşey yapacaksanız ve projenizi sürekli geliştirecekseniz joomla. Ama dersenizki ben sadece makaleler yayınlıycam üyelik oto ilan vs bunlar beni ilgilendirmiyor o zaman en basiti Wordpres

Kısa dedim ama bayağı uzun oldu sanırım özür