2008-01-26, 21:08
|
|
Junior Member
|
|
Tecrübe Puanı: 0
|
|
Alıntı:
sonsuzhost´isimli üyeden Alıntı
Konu bu değilki arkadaşım mesajları tekrar gözden konu kredi kartı da değil ATM/BTM kartı ve bu kart bu güne kadar sadece atm/btm makinelerinde kullanıldı başka hiç bir yerde kullanılmadı
ve ayrıca foruma üye olup attığınız ilk mesaj sanırım bu. webmaster forumunda ilk bu konunun dikkatinizi çekmesi ve sadece bu konuya mesaj atmanızda ayrı bir ilginçlik
|
Aybaşından 1 gün önce (14.01.2008) okulda iken cep telefonuma bir SMS uyarısı geldi: "................ no'lu hesabınızdan ........ YTL nakit çıkışı olmuştur..." Derhal maaş hesabımın bulunduğu banka müşteri hizmetlerini aradım, "yurtdışı ATM'den bankamatik kartı ile nakit çekimi" yapıldığını ifade ettiler. Türkiye'de olduğumu, görev başında bulunduğumu, kartımın yanımda olduğunu ifade ettim. Dolandırıcılık mağduru olabileceğimi dile getirip, hesaplarıma ve kartlarıma bloke koydular, en kısa sürede dilekçeme banka kartımın fotokopisini ekleyip ilgili numaraya fakslamamı istediler. Derken eve geldim bir de ne göreyim, YALNIZ DEĞİLMİŞİM! Ayrıca müşteri temsilcisi "anne kızlık soyadı" bilgisinin de değiştiğini ifade etti. Yani aynı şeyi konuşuyoruz. Bu günlerde sorunum bu olduğu için de tabii ki ilk mesajımı buraya yazdım...
|