Alıntı:
lovemove´isimli üyeden Alıntı
iyide nefusa nın verdiği cevabı doğrulamadımki o onun doğrusudur. bir başlık açmışsın eleştirilere açık olacaksın darılmaca gücenmece yok yazı yazmak için başlık açmışsın. ben bu yazıda neden bilgi göremiyorum? rutin şeyleri yazmışsın bunlarlamı webmaster olacak adam.. özgün içerik dediğin kendi fikirlerini yaşadıklarını dile getirmek açıklayıcı bilgi vermektir. her işi başarmak için bu yazdıklarına ihtiyaç var zaten. ince detaylar yazacaksın, bu yazdıkların hiç bir anlam ifade etmemektedir. forumu kirleten bu durumda birebir sen oluyorsun arkadaşım daha sakin yaklaşman lazım yorumlara. tamam belki bir kaç şey karalamışsın saygı duyuyoruz zaten ama bunlar webmaster olma bilgisi değil...
|
Arkadaşım ben zaten yorumlara açığım.Ben kendimi webmaster olarak da kimseye tanıtmadım.Yazdıklarım kötü olabilir beğenmiyebilirsin olgunlukla karşılarım.Özgün demek bir yazının güzel olması mı yoksa o kişiye ait, alıntı olmadığı anlamına mı gelir bunu kendine bir sor istersen.Ben sana bu yazıda bilgi görüceksin diye bir garanti vermedim öyle değil mi ?Eğer yazımı gereksiz buluyorsan yöneticilere söyle konuyu silsinler.Ayrıca aynı şeyi 3 kere yazdın ve ben sana 2.ye cevap veriyorum.Forumu kirletmeyelim.Ayrıca bu benim ilk makale elbetteki temel şeyler olucak.Ayrıntıya indiğim makalelerimde olucak.