Tekil Mesaj gösterimi
  #4 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-17, 23:26
MéDicLiFé MéDicLiFé isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %100/1
MéDicLiFé will become famous soon enoughMéDicLiFé will become famous soon enough

Şimdi ise yapmamız gerekenlerinin özetini veriyorum.

Öncelikle sitemiz fişlendiği gibi Webmasters Tools giriyoruz. Sonrasında eğer bir Google hesabımız bulunmuyorsa bir hesap temin ediyoruz ve yönergelere uyarak sitemizin bize ait olduğunu teyit ettiriyoruz.

İkinci adım olarak site istatiskliklerine giriyoruz ve sitemizin incelenmesini talep ediyoruz.
İnceleme talebi gün içinde elinize ulaşacaktır.

Üçüncü adım olarak siteniz incelendikten sonra zararlı olarak belirlenmiş linklerimizi FTP'den buluyoruz ve kodları inceleyerek içlerinde aslında olmasından şüphe ettiğimiz kısımları siliyoruz. (Bu işlemi yapmadan önce yedek almanızı tavsiye ederim.)
Yada bir biline danışıyoruz

Dördüncü adım olarak hepsinin temizlendiğinden emin olduğumuz da tekrar bir inceleme başvurusu açıyoruz ve gelen cevap eğer temiz değilse;
FTP'ye girerek Google'ın belirttiği yeni linklerin web sayfalarını tekrar gözden geçiriyoruz ve onlarıda arındırdıktan sonra Google'ın kankası olan stopbadware.org'a da bir geri bildirim yapıyoruz ve

""Hello; You have banned our web site for we have detrimental contents. So we are looking like detrimental website for google visitors.
And you have state I must reach with you by this forum. We have deleted from website all detrimental contents.
We are expecting you look over the website again and reopen the ban our website on google search enginees.
Cheers!!"

------------------------------------------------------------------------------------

"Merhabalar ; Web sitemizi zararlı içerik olduğu için google arama motorlarında fişlemişsiniz.Dolayısı ile google üstünden sitemize ulaşan kullanıcılar için şuan zararlı içerik bulunduran site konumundayız.

Ve web sitenizde bulunan yönergeleri takip ederek bu form aracılığı ile size ulaşmam gerektiğini belirtmişsiniz.Bahsedilen zararlı içerik niteliği taşıyan her türlü içeriği web sitemizden kaldırmış bulunmaktayız.

Web sitemizin son hali ile tekrardan gözden geçirilerek Uygunsuz içerik olmadığının tespitinin gerçekleşmesi vede Googledeki bu fişlemenin kalkmasını umuyoruz.

İyi çalışmalar."

Diyoruz.

Eğer sayfalarınız gerçekten temiz durumdaysa olumlu bir feedback (geri bildirim, emir tekrarı) alıyorsunuz ve herşey 1 gün içinde eskiye dönüyor.

Bilmeyenler olabileceğini düşünürek yazmak istedim başımdan geçtiği için.
Umarım bu durumda olup çözüm arayan arkadaşlar için bir çözüm yolu olabilirim.

Konu MéDicLiFé tarafından (2008-01-17 Saat 23:57 ) değiştirilmiştir..