Tekil Mesaj gösterimi
  #25 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-01-12, 14:42
Mendes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Mendes Mendes isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Member

Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %100/1
Mendes is on a distinguished road

Alıntı:
beceriksiz_acemi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Neden? Para verildiği anda otomatik olarak kalitemi artıyor ? Para alınmadan yapılınca yarışma kalite neden düşsünki anlamıyorum? Para veripte 50 kişi ile yarışmaktansa, ücretsiz olunca 500 kişiyle yarışacaksınız.Sıralamaya girenlerde 50 kişiden değil 500 kişiden seçilecek.Hem o ücreti ödeyemiyecek bir çok arkadaşamız da olabilirdi.
Çok kişi rekabeti arttırır doğru. Ama şimdi bazıları avantajlı olarak başlayacak bazıları sıfırdan.
Blogspot vs. serbest, blogspot ben de kullanıyorum, kullanmaya başladığın andan itibaren ne bir tag editlemen gerek ne bi'optimize yapman.. Back kas istediğin yerdesin..
Wordpress serbest . Algoritmayı en iyi çözenenlerden biri wp, inanılmaz bi'sistemi çok sevdiğim yazılımlardan biri istediğim kelimede istediğim yazıyı birinciye çıkartmam uzun sürmüyor wp ile.. Bunda da wp yi kurup, bi'kaç ayar yapıp eklenti kurduktan sonra post atıp güncel tutman ve sandbox a düşmeden back kasmak yeter.
Domain yaşı ve pr önemini kimse göz ardı etmesin.Biri girecek 15 yaşında pr 4 ile biri girecek 2 yaşında pr 6 ile.. -0- başlayanların vay haline..

Aklıma gelen ilk nedenler bunlar..