Tekil Mesaj gösterimi
  #6 (permalink)   iTrader 
Alt 2003-01-07, 21:06
Imam Imam isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
Imam is an unknown quantity at this point

Selcuk efendi

basta sunlari iyi bilmelisin.

1. Aile terbiyem var,
2. Kulturum ve karakterim var,
3. Manevi duygularim kadar maddi gucumde var,
4. Ukela degilim, ukelalikla ancak acemiler ayarlanir.
5. Eger ben size veya baskasina editörluk yapacaksam ki bu is halkin hizmetine olmali yoksa benim saat ucretim 900 isvec kuronu + %25 kdv (isvecde tarife bu kdv de)
6. Yasim 40, 17 yasindaki birine saygi duyarim. Ama terbiyesini ve yerini bilene.
7. Kus beyinliler, Isvecce, Norvecce, Fince, Izlandaca, Norvecce, Eston dili, Ingilizce, Turkce, Kurtce ve biraz arabca lisanlarini konusamaz ve yazamaz.
8. Kus beyinliler beles editör arar. Isi olan projesi olan gider bir kurulusdan parasini yatirir. Istedigi editörlukler veya tercumeleri alir yaptirir.
9. Editörluk kus beyinli geri zekalilarin anladigi kadar basit bir olay degildir.
10. Buyuk dusunenler buyuk konusurlar, asla senin gibi alcalmazlar. Ve burda da kendi beynin kadar projeyin ufakligida sergilenmis durumdadir.

Adamsan, Insansan otur iyice bir dusun. Haaa yok arif erdemli sahsiyetsen yapman gerekeni herhalde anlarsin.

Yoksa bu tip forumlarda BELES adam aranmaz buna acik gözluluk denir.
Erkekce mertce firmaysan veya herhangi bir örgutsen veya kisiysen aciklamani (acik adres ve telini yaz Nicknameler arkasina saklanma)

Editör ariyorum diye ucret verecem diye insanlari aldatma.