Tekil Mesaj gösterimi
  #6 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-12-30, 13:13
CMYLMZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
CMYLMZ CMYLMZ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
We never give up!

Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %0/0
CMYLMZ will become famous soon enoughCMYLMZ will become famous soon enough

Alıntı:
favorites´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba
2.000 video düşünün ( yani ortalama )
bu videoları kendi serverınızda host ediyorsunuz ( yani sağdan soldan çekmiyorsunuz )
videoların ortalama izlenme süreleri : 2 ila 20 dakika arası

ve günlük tekil hitiniz : 40 bin

ve bu videolar başka sitelere " embed edilemiyor "..

günlük - aylık kaç GB trafik harcar bu site? ( ortalama yani. sallamadan
dostum kırılmazsan eger bazı kötü Sorularım olacak sana

1 ) öncelikle bu Videoları kim convert edecek
2 ) çözünürlükleri ve stream özellikleri ne olacak.
3 ) bu Videoların başka yerden çalıştırılamaması düşüncesine nerden kapıldınız ( bildigim bir yöntem haric geri kalanların hepsi çürütüldü de ordan soruyorum bunu)
4 ) 40.000 dosyanın eğer ki dışarıdan yüklenecegini ve bunun yine sizin makineleriniz tarafından convert edilecegini öngörüyorsanız eğer ciddi bir Server gurubuna ihtiyacınız olduğunu biliyormusunuz
5 ) eğer sisteminizde bir Bw kısıtlaması yapacak bir yapı yok ise kullanıcının (örnek datadır) eğer 4mbit hattı var ise sizden (yineliyorum kısıtlama yok ise) 400kb ile data çekebilir bu örnekler çoğalabilir
burdaki tehlike Toplam data dan daha çok anlık data olabilir. 100 kişi aynı anda sizden video seyrediyorsa (aynı an cidden önemli) hepsinin de 4mbit hattı olduğunu düşünürseniz anlık datanız 4mbit X 100 olacaktır yani bir anda 400mbit görebilirsiniz.
yani kendinize ait bir Dedicate hattınızın olması en sağlıklısıdır .
şey yine çok konuştum herhalde ama bu soruları düşünüp ona göre bir cevap verebilirsen saha daha sağlıklı önerilerde bulunabilirim