Doğru söylüyosunda hala bazıları o kadar acemiki anlatmakla anlamıyolar hala bikaç yerden travel, forex gibi konular çalıp site açıyolar banlanıncada ben kural hatası yapmamıştım diye yakınıyolar...Hatta bazıları bana yazılar bile gönderiyor barcelona hotel kelimesi çok kazandırıyomuş barcelona hotelle ilgili bi yazı yaz reklamlarına tıklıyım çok kazanırsın diyen bile var peki sonrası.Akşam 1 tıka 10 dolar alırsın sabah bakarsın banlanmışsın..Zaten şu adsenseyi kullanan çoğu kişi o kadar acemiki sitesine google reklamlarına tıklayın yazmış adam.Niye yazdın bu kural ihlali google banlar diyorum adam ben bilmiyodum diyor.Adam adsenseye üye olmuş reklamı sitesine yerleştirmiş o kadar.Adsense hakkında en küçük fikri bile yok.Tavsiyelere tıklama olmuş aramalar yapılmış niye para vermiyor diyor.Abi Allah aşkına açın şu adsense yardım sayfasını bi okuyun ne nedir diye.Adsense üyesi olupta adsense grubu sitesinde bize reklam kodunu bana hala göndermediniz diyen bile var.Adam sanıyo adsense kodu bunlara maille yollanıyo ondan sonrada niye az kazanıyoruz niye banlanıyoruz vs.. Tamam insan acemi olurda bukadarda acemi olmazki.Sizlere önerim reklam sistemini kullanmadan önce onun hakkındaki bilgileri okuyun.Zaten türk internet kullanıcıları sazan gibi.İnternetten para kazanmak cümlesi çoğu kişinin psikolojisini bozuyor malesef.Adsense keşke 18 yaş altı kullanıcılara hesap açmasa gerçi onlarda gerçek yaşımızı nerden bilecekler.
İnternetten para kazanmak cümlesi internet kullanıcılarının psikolojisini o kadar etkilemişki önüne gelen herkes bedava bi site açıp içine hemen adsenseyi yerleştiriyolar.Bakıyorum 13-14 yaşındaki çocuklar tr.gg den site açıp içine adsense yerleştiriyor.Adsense şuan resmen ele ayağa düşmüş durumda..İnternet reklamcılığının suyunu çıkarttılar..