Tekil Mesaj gösterimi
  #8 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-12-14, 21:56
sepulchral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sepulchral sepulchral isimli üye çevrimiçidir (Online)
aşk musakkam

Blog Entries: 1
Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/1
sepulchral will become famous soon enough

Güzel kardeşim , Ben herkesin yediği haltı yiyerek ilerlerim. Üzüm üzüme baka baka kararır. Diyerek benim karşıma çıkıpta cevap yazma. Konunun dağılmadığını hatta benim yazdığım URL ile çözüme kavuştuğunu belirtmek isterim.

Sen şimdi herkezin yediği haltı yiyerek ben alırım paramı keyfime bakarım diyorsun bana. Kul ile Allah arasına girmem ben. Herkesin inancı kendini enterese eder zira sizin burada yaptığınız saygısızca bir harekettir. Ben size bunu belirtiyorum. Sizde bana şüphe ile yaklaşıyorsunuz. Benim sponsoru olduğum ve günlük tekili 10 olan site var. Ayrıca banner koymasınıda istememekteyim. Siz herkezi çevrenizde ki kişilerle karıştırmaktasınız. Bu foruma giren kişilerin ne tür işlerle ilgilendiklerini bilmeyecek ve onlara bile şüphe ile yaklaşacak kadar yenisiniz. İyinet hakkında bilmenizi istediğim ufak bir ayrıntı önceki ve mevcut takıldığınız forumlara göre seviyesi kat kat üstündür.

Ben araştırma yapmıyorum bu konuda, araştırmayı daha verimli konularda yapmayı tercih eden biriyim. Islami sitelerin %99unuda gezmiş bir kişi değilim. Sizin kini fark ettim size sitemimi belirttim. Siz anlarsınız ? anlamazsınız ? olumsuz anlarsınız ? bunların hiç biri yakınımdan geçmez.

Size göre iyi ve kötü kavramının nasıl şekil aldığını merak eden biriyim keza bu durumun iyilik ve kötülük ilede alakası yoktur. Bu bir saygı meselesidir. Bu konuya son mesajımdır.
Saygılarla.