Tekil Mesaj gösterimi
  #7 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-12-14, 19:40
islam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
islam islam isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Member

Tecrübe Puanı: 1
iTrader: %0/0
islam is an unknown quantity at this point

baskasına guvenmek ve sıtenın gelecegını baskasına bırakmak pek hos gelmıyor yanı bahsettıgınız olay guzel olabılır ama ben bu zamana kadar ıslamı sıteye sponsor olan cok cok nadir insanlar gordum ( genelde kendı cevresıne olur oda ) cunku hıt ı dusuktur yanı normal bı oyun sıtesıne gore cok az reklam alabılır veya cok az hıt alır neyse sepulchral en azından nazikce soyluyorsun tsk ederim icerik reklamları abes olmuyor ama dıger reklamlar abes olabiliyor o yuzden karelerı kaldırmak olabilir ama ıcerık ıcın aynısını soylıyemem neyse konuyuda uzatmak ıstemıyorum sonucta bu olay tercih meselesidir ve isterseniz bir arastırın hit i benim siteme göre cok cok yuksek ıslamı sıtelerın bıle adsenselerı vardır ya bılerek yazıyorsunuz yada benı caydırmak ıcın klavyenızı zorluyorsunuz ...

velhasılı sozu uzatmak ıstemıyorum ve ıslamı sıtelerın %99 unda adsense vardır bunuda iddia edıyorum ve kımse bu reklamı koydugu ıcın sızden daha cok veya daha az musluman degıl dedıgım gıbı tercıh meselesıdır .... konumda dagıldı bu arada sanada tsk ederim tiva her ne kadar kusura bakma desende konum gayet hos degıstı umarım sızler ıyı olanlardan olursunuz okuyan arkadaslarıma da tsk ederım