Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-12-13, 22:51
gokhans19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gokhans19 gokhans19 isimli üye çevrimiçidir (Online)
Serdar Yayında

Blog Entries: 1
Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %100/2
gokhans19 will become famous soon enough

Aslında ben firefoxu hiç sevmiyorum şuandada zaten vista üzerindeki ie7yi kullanıyorum ve hiç sayfa görüntüleme sorunum yok.Firefoxu sadece adsensede tavsiyesi olarak seviyorum çünkü 2 ayda 735 kişiye yüklettim hergünde rahat 30-40 kişi yüklüyo

Firefox opera ie gibi web tarayıcılar birbirlerinden farklı tasarlanırlar ve birinin a olarak gördüğü kodu diğeri b olarak görebilir.Sitelerin kodlarını en iyi ie tanıdığı için ie tüm siteleri dümdüz gösterirken firefoxla bi siteye girersen sitenin ağzının burnunun kaydığını görebilirsin.Opera konusunda ise operayı çok eskiden beri takip ediyorum ve her yeni sürümünü test ediyorum ama hiç pratik bi tarayıcı değil.İede herşey elinin altında ama operada öyle değil opera karışık.Hemde opera siteleri büyük oranda bozuk açıyor.Girdiğin sitenin menü bölümü iede düzgün görünürken operada menü rengi menüdeki konulara kaymış olabiliyor veya opera bazı siteleri doğru görüntülemek yerine sana o sitenin kodlarını açıyor sayfasında(Eskiden operayla shiftdelete.net e girince aynen öyle oluyodu)

Yani ie gibi tarayıcı her zaman her yerde lazım..Ve gördüğüm kadarıylada firefoxun son zamanlarda 2 günde 3 sürüm çıkarması nedeniyle ve güvenlik sorunlarıyla oluşan hataları 2 sekme açınca ram kullanımının birden uçması falan filan yüzünden çoğu kişi operaya geçti operaya alışamayanlarsa şuan ie7 kullanıyor.Firefoxun 1.5 sürümü gerçekten güzeldi ama son zamanlarda çıkan sürümler gerçekten çok aşırı hatalı ve güvenliği çok düşük.Artık millet firefox üzerinden bilgisayarlara girmeey başladı.Opera ise başka bi mevzu zaten.Opera ile site çerezlerinden forum hackleyenler bile var..

Bu kod sorununu nasıl çözeriz diyosanız sitenizi w3 standardına göre tasarlayın tüm tarayıcılarda siteniz aynı görünür..

Konu gokhans19 tarafından (2007-12-13 Saat 22:55 ) değiştirilmiştir..