Tekil Mesaj gösterimi
  #31 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-11-25, 15:59
NeFuSa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NeFuSa NeFuSa isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Yükleniyor...

Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %90/8
NeFuSa has a spectacular aura aboutNeFuSa has a spectacular aura about

Alıntı:
gokhans19´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sana banladın demedim zaten banlıyosunuz dedim..Benim o konudaki eleştirim bu konudaki eleştirilerden daha iyiydi..Alakasız açılan konu nedir? Temayı değiştirdim ve temanın nasıl olduğunu değerlendirmenizi istiyorum ne gibi bi alakasızlık var burada?
Üye olalı 1 ay olsa ne farkeder 1 yıl olsa ne farkeder.Demekki bizim yazdıklarımızı kimse takmıyo yeni olduğumuz için..
Buradan bloguma gelip küfürlü mesajlar yazanları saymıyorum bile..Demekki bende onlar gibi yapmalıyım.Sitesini tanıtanı sitesine girip neresi güzel a. ç.cuğu senide siteninde anasını avradını diye mesajlar yazmalıyım..
Tamam benim sitemde yazılanlar seni bağlamaz ama burakilerinde niyetlerini az çok anlamanı sağlar bence...
Sitendeki o küfürlerin ne yönde olduğunu burada paylaşmak zorunda mısın? Bak şakayla karışık hadi bu patavatsız site tanıtım tarzını sindirdik, daha fazla ileriye gidipte milletin sabrını taşırma. Burada her kişinin 3'er sitesi olsa; ki bazılarının onlarca var, her sitenin gelişimi için ayrı başlık açılsa bu bölüm panayıra döner. Hiçbir webmaster forumunda da senin izlediğin gibi ayrı başlık açma metodunu görmedim ben. Lütfen biraz kıymetini bil..