Görüş ve Önerilerinizi Bekliyorum(allthemes.net)
Merhaba;
Wordpress, joomla, cep telefonları, xp, vbulleting, phpld, phpbb, phpnuke, mambo free temaları ingilizce bir site yaparak dağıtmak istiyorum.Bu kategorilere ekleme yapılabilir googledan bakılarak.
Tasarımcı bir arkadaş tema yaptı diyelim allthemes.net de paypal yolu üzerinden yaptığı temayı satabilecek ve satılan her temadan komisyon kesilecek.Eğer bu mümkün değilse üyelik ücreti konulacak ve sabit olucak yıllık veya sınırsız. örnek : domanik.com
Site normalde free bir sistem üzerine kurulu olacak.Temaları indirmek ve incelemek için üyelik gerektirmeyecek.
Temaların demo siteleri olacak ve kullanıcılar indirecekleri veya satın alacakları temaları görebilecek.
Arama sistemi kategori, tema adı, yazar, temanın id numarası, fiyat aralığı olarak yapılabilecek.
Temalara yorum yazmak veya oy vermek gibi özellikler sadece üyelere özel olacak.
Son Eklenen temalar 10 adet olarak ana sayfada yayınlacak.
En çok satılan temalar her kategoriden 2'şer tane olarak yapılabilir.Tasarımı kötü göstermemek şartıyla.
En çok indirilen free temalar her kategoriden 2'şer şekilde.Tasarımı kötü göstermemek şartıyla.
Anket sistemi ve reklam sistemi (adsense destekli) düşünüyorum.
Urlyi : allthemes.net/wordpress-free-themes/idnumarası/tema ismi.html olarak düşünüyorum.
Her temanın footerına, Mesela wordpress temasının footerına download allthemes.net olarak eklemeyi düşünüyorum. bu sayede de backlink kazanabilirim heralde. Gerçi çoğu siler ama neyse.
Anasayfa ve kategorilerin title, desciription, meta tag ve keywordslarını sabit olarak düzenlemeyi ve her tema için ayrı ayrı düzenlemeyi düşündüm.
Daha başka neler yapılabilir.Yukarıda verdiğim özelliklerin içinde yapılmaması gerek şeyler var mı öneri ve görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim çünkü en kısa zamanda projeyi gerçekleştirmeyi düşünüyorum.
|