Tekil Mesaj gösterimi
  #10 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-02-14, 18:25
Angelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Angelo Angelo isimli üye çevrimiçidir (Online)
Platinum Member

Tecrübe Puanı: 9
eTicaret: %100/4
Angelo is just really niceAngelo is just really niceAngelo is just really niceAngelo is just really niceAngelo is just really nice

Budget (butceli) hosting hesaplari bir anda 100 kisinin bulundugu siteler icin tasarlanmis modeller degillerdir, en azindan Dunya'da bu sekilde isliyor bu olay. Ayda 4-5 dolara veya yillik 20 dolara alabilecegin bir barindirma hesabinda tekil hitin 2000 olan bir siteyi barindiramazsin. Ya reseller al ya vps al ya da dedicated al derler, bunun anormal olan bir tarafi yok. CPU usage ve bunun gibi nedenlerle hizmeti durdurma yetkisi de bir cok yerin hizmet sozlesmesinde yazar, sen bunu atmak olarak algilayip insanlara oneri veriyorsun, bu yanlis.

Cok cpu tuketiyor = kaldiramiyoruz demek zaten, acikca. Herkesin ticari hesabi buna goredir, toplam ag performansini dusunmek durumunda.

Bilgileri kulaktan dolma vermiyorum, kurulusu yoneten kisiyle kisisel baglantim var ve bu acidan, gelen musteri yorum/testimonallari ve endustri ile ilgili yayin yapan dergilerdeki yuksek ratingi uzerine yapiyorum yorumlari.

Yurtdisinda herkes sunucu alir zaten, dolarlari cok ve degeri dusuk kurun. Hedefleri dedigin gibi 500-600 hit olan sitelerdir, bu ayip gunah degil. Zaten dikkat edersen yuksek band icin ne yapmasi gerektigini ben basta soyleyip sonra yorum yapmisim, cevap atmak icin atmayalim.