Tekil Mesaj gösterimi
  #23 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-10-24, 10:04
NeFuSa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NeFuSa NeFuSa isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Yükleniyor...

Tecrübe Puanı: 6
eTicaret: %90/8
NeFuSa has a spectacular aura aboutNeFuSa has a spectacular aura aboutNeFuSa has a spectacular aura about

Alıntı:
backdoor´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok bir şey bildiğinizi göstermek istemişsiniz ama hiçbir şey bilmediğin açıkça ortada
Herşeyden önce Google Both değil Google Bot olacak.
Sitenin indexlenmesi ile metatagın alakası yoktur.Bilgisizliğinizi ilk olarak burada ifade ettiniz.Makalenin başında da dediğim gibi,MetaTag index kalitesini arttırır.
Makaleyi espiritüel bir dilde yazarak herkesin ilgisini çekmek istedim,tevekkeli öyle oldu ama her forumda sizin cinsinizden insanlar bulmak ne yazık ki mümkün.
Yapılan emeğe hiçbir saygınız olmadığı gibi karalamayı da bildiğinizi zannediyorsunuz. Küçük dağları siz yarattınız,bu forumdaki herkes sizden çok çok daha aciz ve bilgisiz.
Umarım egonuz tatmin olmuştur beyfendi !
Meta Tag ile indexleme ilişkisini makalenizde siz kurmuşsunuz. Meta tagda şu yazarsa sizi ciddiye almaz şeklinde. Bende yazdığınızın aslında kısmende olsa abartılı olduğunu belli etmek için örnek sundum orada. O verdiğim sitede, sizin google both sizi ciddiye almaz dediğiniz parametreler yer alıyor zira...
Bunları sunmamda çok bilmişliğimin göstergesi olarak değil, öne sürdüğüm bilgiyi kanıtlamak olarak algılansaydı çok sevinirdim. Ortaya bir şey atıp çekilseydim daha mı sağlıklı olacaktı? Ayrıca espirili olarak yazmış olduğum yorumda dikkat ettiyseniz şahsınıza bir küçümseme yapılmamış. Egom tatmin oldu bu arada. Nasıl oldu? Doğru bildiğimi kanıtlayarak sunduğum için.
Google Both terimide yanlış değildir arkadaşım.

http://www.google.com.tr/search?hl=t...27da+Ara&meta=

Saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum.
Egom yine tatmin oldu