Tekil Mesaj gösterimi
  #15 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-10-24, 00:35
osahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
osahin osahin isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Çok kötü grip oldum :(

Blog Entries: 6
Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %100/8
osahin will become famous soon enoughosahin will become famous soon enough

Sağa sola saldırmaktan başka birşey yap, ben başka bir forumda hiç bulunmadım bugüne kadar.
Saygı sınırlarını zorluyorsun insanlara üstten bakmayı alışkanlık haline getirmişsin, sağa sola salladığın lafların tümünü sen kendin yapıyorsun.
Eğer burada paylaşacağın birşey varsa çok konuş ama amacın sadece iyinet.com da sağa sola saldırmaksa bırakta forumda insanlar en az senin kadar konuşma hakkı olsun.
Kimse kimsenin emeğini ezip geçmedi, kuyruk acısı bilmem ne gibi çirkin sözler söylemen senin seviyeni ortaya koyuyor burada herşeyi kişiselleştirip cevap yazmakta alışık olduğun ortamdan kalma bunu anlayabiliyorum.
Burasının bir forum olduğunu ve bu şekilde kirletmen herkes gibi benide ilgilendirdiğini sana hatırlatmak isterim, ben bulunduğum ortamda bu seviye ile konuşulmasından rahatsız olan birisiyim, yaptığın birşey var ise konuşabilirsin yada insanlara bir faydan varsa yine konuşmana devam edebilirsin ama sen burada gelip tereciye tereyi anlatıyorsun adamda sana yorumunu yapıyor, sen hemen hakaretlere başlıyorsun.
Sen kimin ne olduğunu burada biliyormusunki? Herneyse sokak ağzı ile konuşmana devam edebilirsin hakkında forum yöneticilerine şikayette bulunacağım çünkü ortamı kirletiyorsun.