Alıntı:
Spectrano´isimli üyeden Alıntı
Merhaba,
Yeni site veya eski site diye belirtmemiştim ama yeni bir sitenin hakkından fazla backlink alması eski siteye göre daha tehlikelidir, hatta içeriği orjinal değilse direk sandbox'a alınır.
Yeni bir sitenin link değişimi yapmasıyla ya da yapmamasıyla google bomb'a girmezsiniz demişsin. İçeriği orjinal olsa bile yeni bir sitenin günde 20-30 hatta 50 backlink alması mümkünmüdür ?
|
Günlük backlink sınırlaması olduğunu düşünmüyorum. içeriğin orjinalliğide artık tartışılır hale geldi benim orjinallikten kastım kendi cümlelerininizin kullanılması bağlamındadır yoksa bir ilaç formülünü ne oranda değiştirebilirsiniz ki?
Kendi sitelerimden edindiğim tecrubelerime göre şunu söyleyebilirim. Herşeyin bir kuralı var ve buraya ne yazsam kuralları ortaya koyup konuşmadığımızdan hep bir polimik açığı var.
şöyle bir genelleme yapayım ve anlatmak istediğim anlamak isteyenler tarafından anlaşılsın.
yeni alınan bir domain: kayıt tarihi:09.10.2007
dns yönledirmesi yaptık ve hosta bir default.* index koyduk.
sitemizi evde hazırlıyoruz yavaş yavaş ama bu arada hergün yüksek
pr'li sitelerden link değişimi yapıp site hazırlanana kadar yerini belirlemek için link değişimi yapıyoruz.
Keyword: "oyun"
doğrumu evet doğru işte burda welcome Sandbox..
Sizi bu kadar iddaalı yapan ne diye düşünmezmi google? yoksa mpi sizmisiniz?
Çok aranan kelime odaklı çok link değişim yaparsan böyle olur.
Basit bir mantık link değişimlerinde. Dolaylı hedeflendirme Pisikoloji extra bilgi
Oyun, oyun haydaa, oyun içindede, oyuncu kral , <<<< oyun direklink yönlendirmemi yoksa dolaylı yönlendirmemi daha üstte çıkıyor.
Local search'ler için geçerlidir.
Bir süre sonra "oyun" kelimesinden devam edebilirsiniz