Tekil Mesaj gösterimi
  #18 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-09-25, 13:04
beceriksiz_acemi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
beceriksiz_acemi beceriksiz_acemi isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Emeklilik Zamanı

Tecrübe Puanı: 5
iTrader: %100/2
beceriksiz_acemi has a spectacular aura aboutbeceriksiz_acemi has a spectacular aura about

Alıntı:
dll´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben sayfa.com'a 2 adet text link satın aldım ve linklerim 20 gün sonra eklendi. Ödediğim parada tabiiki linkler eklendiği günden itibaren başlamış oldu. Bunun sebebini ise webmaster arkadaş sayfadaki linklerin tamamının satın alındığı yer boşaldıkça yeni linklerin sırayla ekleneceğini belirtmişti. Güvenilir bir arkadaştır, bu açıdan sorununuz olmasın.
Bizim onun güveninden asla şüphemiz yok.Sanırım burada mesaj yazan kimsede şüphe etmemiştir.Zaten konuyu açan arkadaşında öyle bir şüphesi yok..Sorun burada ulaşamamak.Parayı aldığında şu anda boş alanım yok denebilirdi, reklam kısmında sıralama olduğu belirtilebilirdi.Benim kendi adıma eleştirim, haksız oldğu noktada, müşterisine ( ekmek kapısına ) sert çıkışmasıdır.Ben google güncellemelerinden 5 gün önce reklam veririm.20 gün süre ile reklamı yayınlatırım.Bu benim stratejimdir.Diyelimki 5 gün önce verdim ama koyulmadı bunun bir anlamı olurmu ? Neyse uzatmakta istemiyorum.Webmaster arkadaşımız yaptığı projelerle benim takdir ettiğim bir arkadaşımızdır.Kendisinide asla karalamıyorum, yanlış anlaşılmasın lütfen..

Hotel - Adventure