Siz istediğinizi düşünün inanın kaale almıyorum ben gerekli cevabı
"50bin tekil yerine 500 aklı başında üyem olsun yeter" diyerek konuyu kapatmıştım (sanırım bahsi geçen 500 aklı başında üyeden 1 veya 1kaçı bu klik olayını eminim ki faydası olsun diye abarttı canımız saolsun)
Ayrıca
Ben kusurlu birşey yapmadığıma eminim, hesabımın kapatılmasına çok az üzüldüm ama çok sinirlendim.
Ben adsense reklamlarını siteme koyduğumda adsense reklamlarına kabul edilen, varolduğundan haberi olan türk webmaster sayısı 1 elin parmaklarını geçmiyordu, ne ise
Başta girelim şu adsenseye host most masrafı çıksın kafi demiştim. bir ton çile oldu...
Sinirlendiren ise bu işin sorgusuz soğalsiz yapılması
Ben google adsense türkiye sorumluluğunda olsam hesabın kapatıldığı hakkındaki emaili atarken altına
"Bak kardeşim hesabın şu yüzden kapatıldı
Şu ip den şu kadar klik var şu reklamlara tıklanmış, bu yasak,
bunu sen yapmadıysan bir çözüm bul
Şu kadar para kazanmışsın biz bu kadarını geçersiz saydık güle güle"
yazardım
@alicanorg:
Bildiğim kadarı ile adsense geçersiz klikleri adsense panelinde listemez
ayrıca bence bu kötü birşey, şöyle ki para kazanmasını istemediğin birinin web sitesindeki adsense reklamlarına oturup azimle çok çok tıklasan veya herhangi bir program ile klikletsen yazık olacak
kaldı ki bu yöntem geçerli ise aynı duruma ben de düşmüş olabilirim bu yüzden adsense ekibinin attığı emaile hatayı ve hatanın nedenleri ile geçersiz klik yapan ip vs.. gibi dökümanları atması gerektiğini düşünüyorum
@can
Ben zaten bunun peşinde değilim
Ben gerekli cevabı aldım ödememin yapılacağını düşünerek seviniyor, olayın sebebini bilmediğim ve öğrenemediğim için üzülüyorum
inşallah önceki dönem kazançlarımı veya yazdığım maile bir cevap gönderir google...
iyi eğlenceler
Konu ediz tarafından (2005-01-22 Saat 23:20 ) değiştirilmiştir..
|