Konu: Ruby
Tekil Mesaj gösterimi
  #23 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-04-04, 01:06
tiva tiva isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
tiva evleniyor

Blog Entries: 6
Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 7
iTrader: %100/3
tiva has a spectacular aura abouttiva has a spectacular aura abouttiva has a spectacular aura about

Alıntı:
Caesar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu bence çok saçma bir düşünce. Neden Perl değil de PHP o zaman?
Daha öncede yazdığım gibi bazen bir rüzgar denk gelir, alır başını gider (iyidir veya kötüdür durumuna bakmadan) üreticisinin yahoo da çalışması, yahoo nunda php kullanması (2002 de geçmişler) popülerlik yaratmıştır. 1999-2003 arasında türkçe forumlarda birçok perl ile ilgili sorular soruluyordu.

8086 yapılırken ticari kaygıdan dolayı gerektiği kadar üzerinde çalışılamadan (multitasking mesela) piyasaya girdi ve yıllarca bu sistemin üzerine geliştirildi (bu konunun türkçe ve ingilizce hikayesi internette var)
her ne kadar open source olsalar da, reklam, tanıtım birçok şeyi değişik sunabiliyor, ilgiyi değiştirebiliyor. Bir sürü linux dağıtımının olması gibi ticari olarak en çok kendisini pazarlayanlardan haberdarız genel olarak.

Alexa verileri ne kadar kaliteli, ne kadar düzgün bilgi veriyor, bana göre vermiyor fakat birçok kişi bu değerleri baz alarak şu sitenin şu kadar reklam değeri var vs. diyor. Ajax ile yapılmış sitelerde sayfalar tekrar tekrar yüklenmeyeceği için trafik ölçümü yakında problemli olacak mesela, bulunulan şartlar ve tanıtım bence kötüyü daha iyi sunabiliyor.
satılık kimbuldu.com sporfoto.com ruyada.com gelinliksitesi.com fazlabilgi.com tekneler.net esyalar.net turkblog.net istiklal.net seyret.net fenerli.net isyeri.net ziyafet.net ikincieloto.net webtrafik.net robotlar.net sazevi.net

Konu tiva tarafından (2007-04-04 Saat 01:09 ) değiştirilmiştir..