Alıntı:
uslanmam´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar forumuz.biz örneğini verirken sadece sitenin büyüklüğü olarak örnek verdim. 1 aylık siteninde başına geliyor 5 yıllık siteninde başına geliyor.
Ayrıca forumlara özgü bir sorunda değil. Tonla wordpress yada başka script var bu durumdan muzdarip.
İlk yazımda da yazdığım gibi google ban ile alakası yok. Sadece webmasterlar anlamasın diye kurulmuş bir dümen. Hack 12nci sayfanın sonundan başlıyor. Siz tekilim düştü falan derken olan oluyor. Bir bakmışsınız piyango sizede vurmuş...
FORUM kelimesiyle alakası yok
Tekrar ediyorum: Scriptin , domainin yaşı, içerik, ne yaparsanız yapın ne olursa olsun bu piyango size vurursa 200 k lık siteniz bile olsa 5k ya iner
Bildiğim tonla site ismi var arkadaşlar. Hepisde arkadaşım olduğu için bu sitelerin isimlerini burada veremiyorum. Çünki daha domain değiştirmediler. Scriptleride vb değil wp de değil----Forum -hiç değil. ORJİNAL İÇERİK.
|
Bakınız Konu açmıssınız bizler fikir yürütmüş bulguları paylaşmısız lütfen " forum " degilse ne dir bu gecmeden bu hatayı veren sitelerden 1 örnek verirmisiniz bunu istiyorum aynı hatayı veren ve icerisinde " forum " gecmeyen bir domain adı. böylelikle araştırmalarımıza devam edebiliriz.